23 August 2010

*.¤

NOW . JUST YOU IN MY LIFE . . .

what i mean .

what i mean bout i told 2 u before this , owg xmksd an pape n nak wat awk trluke . . . Per yg owg mksd an td 2 if cinta owg xtrbalas bru owg cari yg len but if cinta owg trbalas , i will stay wif u until i die . . . Becoz wen i get u , i can give u my love more than i give 2 u bfore this . . . Owg ssah tok jato aty but ble owg da jato aty , owg ssah tok tggal an ssorg n cari yg len . . . Ble owg da syg , owg akn syg smpi owg xmmpu tok mnyayangi lagi . . . Owg bkn jeniz yg ske brpling lpas ape yg owg dpt . . . Jujo owg ckp , owg xpnah slah an awk apetah lagi nak mawa at awk . . . Owg len . . . N nie bru permulaan idop owg . . . Awk xknal lg cpew dri owg yg sbnar n owg jeniz yg cam ne ble brcinte . . . If u still stay wif me in evrytng happen u wif me , u can know evrytg bout me n who i'm . . . Owg xbrmksd tok wat awk trluke . . .

22 August 2010

that not i mean !

that not i mean 2 make u hurt . Owg xpnah pon nak wat cm 2 n wat sume 2 at awk . . PleazZ ! I dont want make u hurt ! I want see u hepy like before this ! PleazZ !

21 August 2010

Be quiet =(

Malam ini aku sendiri nenanti segunung harapan .
Biarpun hanya berteman bulan disebalik awan .
Aku tetapkan setia bersama janji yang dibina .
Mengapa engkau berubah kala cinta di penghujungnya .
Mengharapkan sinar yang terang menyinari kerinduan .
Agar terubat keresahan tapi duka yang kau kirimkan .
Biar aku biar diam membisu saja .
Biar rindu biar diam begini lama .
Akan kuleraikan segala kekusutan .
Penantian 1 penyiksaan . . . . .

i'll alwayz thinking bout this

perlu ke aku jadi cam nie ??
Kenape aku jadi cam nie ??
Ape yg jadi kat diri aku sampai aku jadi cam nie ??
perlu ke aku menyayangi seseorang ??
Perlu ke aku mencintai dyer ??
Perlu ke aku ikot kata aty aku nie ??
Perlu ke aku pakse dyer ??
Perlu ke dyer menyayangi aku ??
Perlu ke dyer mencintai aku ??
Perlu ke dyer mencuri aty aku ??
Perlu ke aku kpada dyer ??
Perlu ke dyer idop brsame dyer ??
Perlu ke aku troz brhrap kpada dyer ??
Perlu ke aku brhrap yang dyer akan menerima aku 1 ary nanti ??
Perlu ke aku troz menyayangi dye lagi ??
Perlu ke aku troz mencintai dyer lagi ??
Perlu ke aku pergi jaoh dari dyer ??
Perlu ke aku tinggalkan dyer sorg2 ??
Perlu ke aku hentikan hbgn kami stakat nie saje ??
Perku ke aku prtahankan hbgn kami ??
Perlu ke sume nie jadi kat aku ??
Perlu ke aku lalui sume nie ??
Perlu ke aku siksa diri aku lagi dan sampai cam nie ??
Perlu ke aku biarkan saje aty aku terluke ??

Perlu ke aku tipu diri aku lagi ??
Dan perlu ke aku bermain dengan perasaan nie lagi ??

Perlu sangat ke ??????


*DAMN !!
*start crying now . :'(
*sobs sobs !
*leave me alone !

what i should to do ??

aku x au per yang aku rase ckunk nie . sehari aku x text ea or dgar sore ea , aku jadi cam orang giler . aku sentiase rindu an dyer . rindu an sore ea , gelak , anyting about her . . .  but dalam mase yang same , aku sakit . . aku sakit ble dgar ea bkak story sal ex ea tu . aku jadi jelez giler2 uh . xau ar npew . ..  erm . . aku xau cam ner care aku nak buang feel aku kat ea but aku sayang ea . ckunk nie aku ibarat katak bawah tempurung da . aku x au nak uat per g . aku cbe tok tawan aty ea tapi aku xberjaya . aty dyer sekeras batu . aku x au la . aku kusut  . aku hanya mampu berdoa kepada yang maha kuasa tok bg ea semangat yang baru tok bukak pintu aty ea tok insan yang len tok menjage ea , sayangi ea sepenuh aty n cintai kan diri ea saja n agar dikuat an aty ea tok ea lupe an kisah2 silam ea bersama ex bf ea . hanya tu jerk yang aku mampu lakukan wat mase sekarang . sesungguh nyer aku betol2 ingin kan diri dyer tok jage aku , sayangi aku , anyting arh . dyer ader ciri2 yang aku nak . dyer da cukop perfect kat mate aku walaupon dimate owang len x cam aku , aku xkesah . aku xpenah pilih paras rupe yang penting aty ea ikhlas tok bersama aku . tu da cukop tok aku . aku sedar aku bukan cecapew n maybe aku xlayak tok memiliki dyer . aku sedar aku juz sorang insan cam kowang gak . perlu ker aku biar kan jer ea pergi cam tu jerk ?? perlu ker aku lupe kan dye ?? what i have should to do ?? i'm really2 need someone in my life to care of me . i'll waiting for u dear . . . . . .
*Damn !! i can't cheats my feel again ! arghhhhh ! i need u dear !! =(

juz word make we fall in love .

1. All I care about is being with you forever.

2. All the gold and diamond in the world are not enough to buy the love I have for you.

3. God created you for just for me.

4. I am addicted to your love.

5. I am crazy about you.

6. I cannot live without you.

7. I cannot stop thinking about you.

8. I did not mean to hurt your feelings.

9. I do not want to wake up from this wonderful dream with you.

10. I feel safe when I am with you.

11. I get lost in ecstasy when you make love to me.

12. I have finally discovered true love – you.

13. I love talking to you.

14. I love the way you make love to me.

15. I miss your hugs and kisses when we are apart.

16. I thank God for the day he brought you into my life.

17. I want to spend forever with you.

18. I will give anything to be with you.

19. I will give you my heart, my body, and my soul.

20. I will go with you to the ends of the world as long as you keep loving me.

21. I will rather be broke than trade your love for a million dollars.

22. I will travel a thousand miles to be with you.

23. I wish God had brought you to me sooner.

24. If anything happens to you, I will go crazy.

25. If I could I would make love to you a thousand times.

26. If I had to live life over again, I would live it with you.

27. If loving you is a sin, then let me be guilty.

28. If our love is blind, then I never want it to see the light of day.

29. Life without you will be like going to sleep and never having sweet dreams.

30. Loving you feels like heaven.

31. Loving you has made life even sweeter.

32. Loving you has made my life so full of joy and happiness.

33. My heart cries when we are apart.

34. You are my love, my heart, and my life.

35. No man has loved me the way you love me.

36. Nothing will ever stop me from loving you.

37. Ooh sweetie, you are so good to me.

38. Your warm hugs and your tender kisses are more precious than gold.

39. Talking to you is like sipping the most delicious wine – I want it to last forever.

40. The times we spend together are like precious gems that money cannot buy.

41. Time stops when you hold me in your arms.

42. When I am with you, my troubles seem to melt away.

43. When I look at you I see a man that I find irresistible.

44. Words are not enough to express how much I love you.

45. You are my prince.

46. You are my soul mate.

47. You are the most important person in my life.

48. You are the music that makes my heart sing.

49. You are the only man I ever want in my life.

50. You are the other half that makes me feel whole.

51. You are the perfect man for me.

52. You are the sweetest man I know.

53. You bring nothing but love, peace, joy, and happiness to my soul.

54. You bring so much joy and happiness to my life.

55. You love me gently.

56. You make me feel like a woman.

57. You make me feel so good I want to kiss you from your head to your toe.

58. You make me want you more each day.

59. You treat me like a princess and I love you with all my heart.

60. Your are the kindest man I know.

61. Your caring words touch the deepest part of me.

62. Your hugs and kisses melt my heart like chocolate ice cream on a warm summer day.

63. Your kisses are like warm chocolate on a cold winter night.

64. Your kisses are so good I feel tingles all over.

65. Your love is like a solid rock that will never break.

66. Your love is so good I can’t get away even if I wanted to.

67. Your love warms my heart like the glow of a candle light in a midsummer night’s dream.

68. Your loving whispers in a moon-lit night are like soothing wine, they put me in the mood.

69. Your smile is so comforting it makes my tears go away.

70. Your gentle touch sends chills up and down my spine.

puase ?

hahaha ! taon nie aku trok uh . mane x nyer taon nie pose da 3 ary tetinggal . hukhuk . trok gler ar aku nie . n g satu an , taon nie x cam taon2 lepas uh . coz taon2 lepas heppening jerk but this year ?? ermmm . pose taon nie ar taon paling trok aku ase coz bese nyer pose2 taon2 lpas aku g terawih tp taon nie langsong uh . haramm nak g . yelaaa sbok nan keje dowh . ( tu bukan alasan ) . hekhek ! . tapi satu jer la aku nak cakap n nasihat dari aku , kowang jangan la jadi mcam AKU yer . xbek uh . sie2 jerk pose lau cam tu  . hekhek . =P

16 August 2010

working back ! =)

cam ner nak story eyhk ?? erm . . . uke2 cam nie , ary nie aku da mule keje alek n msok alek kilang sbab cuti sakit aku yan dsebab kan xcdent nan kete smggu yang lpas da abez . beter kene ar masok keje balek . lau xkeje mane datang dwet dowh . . . cpew nak bg ??? hekhek ! =P .  aku msok kje pg td mmang mlas giler dowh . yelaa da lme cuti kowt . ekekeke . tp sume tu perkare bese . aku pon wat ar keje aku sbagai " scanner list " . if klau ader barang yan msok or kuar , aku kne cek n scan lu bwu ar ley lpas . aku wat punyer wat keje n sdar2 da kol 12 p.m . aku pon g ar rehat jap . n time rehat tu aku xau nak wat per na aku lpak nan member aku jerk . pkol 1 p.m ktowang msok kje alek n start dari kol 1 tu , aku der prasan yang ader bende xckop lam kilang nie . aku pon pikir nyer pikir sampai dkat nak balek kol 5 p.m bawu aku tau per yang kurang nyer . aku xckap bnyak aku twoz g blakan ka bhagian foklift n aper yang aku sangke kan btol . perhhhhh ! patot la aku rase aku wat keje sowang2 . dowang ngular . sakit aty dowh . alasan penat . tp agak2 ar an , if stakat kol 1 campai kol 2 xper agyh . nie x dari kol 1 campai kol 5 . campai balek dowh . grrrrrr ! bangang kowang nie ! 
wan n fiq . kowang memang sengal ! =P

why u ask me again if u know is answer ??


tadi aku terkejot coz i get 1 text from her n she ask to me why i love her ???
siezly i blur n noting to say n my mind is blank when she's ask the question . .
sejujur nyr la an i g au at u , u da get answer from the question n why u ask again ???
u . . . . . .
i sayang u n i want u n need u in my life to bring me to heaven . .
juz u can make me eppy , n more than eppy . .
u . . . . . .
jgan tnye lagi soalan tu sdangkan u da au per jawapan nyer n i da bagi tau at u sume my feelling to u honey . .
i nak u .  .
i sayang u lebih dari aper yang i ader . .
u da berjaye curi aty i n uat i eppy alek n u bring m back to my old life yang pnoh nan keceriaan selame nie . .
u . . . . . .
i trime u bkan cam i trime gurl2 yang i pnah knal slame nie . .
u bebeza dari dowang . .
u da g au sume nyer kat i bout per yang u suke , per yang u x suke , evryting u told to me . .
sbab tu i ckap u bebeza . .
u ader semua ciri2 yang i cari slame nie . .
pling i suke bout u is u terlalu manje . .
i paling suke sifat tu . .
but jgn pkir len yer . . . .
i xkn uat u like i wat at gurl2 yang i pnah dpat bcoz u da bg tau at i per yang u xsuke n ske . .
i ckap twoz trang , i xnak paper dari u juz i want u be honest to me n give me your love to me . .
juz tu jerk yang i mintak at u . . .
xlebih pon n i xkn mintak lebih dari kasih sayang u tu. . .
full stop !!
i xnak ckap paper at u g n i dont deserve to u sayang even i know u luv me n i luv u to but i cam xlayak tok u . . . . . .
erm . . . . .   =[
" text on 15/08/10 at 11.55 p.m "

hang out time pose !


14/08/10 aku kuar nan dak2 nie . aku hangout tman dowang g shopping . macam2 uh dowang beli  . dowang bwak aku pusing2 campai aku giler uh . pdahal kuar 3 owang jer . bkan nyer ramai pon . adessss ! sengal arh kowang .wan nan sarath ,  kowang xpose ley citer arh ! ngeeee ~ tp dowang the bez uh ! sayunk kowang sampai mati !

taa pose ! :)

citer nie time pose kedua .

aku alek uma mak aku coz nak sambut pose nan fmly aku like sblom2 nie . ary 1st aku pose pnoh but the 2nd day , huh ! hampeh uh . sume nie sbab member aku yang giler nie . aku bgon jerk tdow aku lpak jap dpan uma nan x mandi nyer twoz lpak at dpan uma . n time nga lpak2 tu ader la sowang mmber aku nie dtg n dyer ajak kuar g pekan jap , time tu da pkol 2 . pastu aku ckp ar kejap coz aku nak mandi . in the sam time aku terpikir au knpew dak2 nie ajak aku kuar sdangkan pose plak , ( mybe g cari brang kowt ) , len la klu bkn bulan pose tu mmang slalu ar aku spend time nan dowang . aku xckp bnyak aku msok g mandi n twoz ciap2 n kuar nan dowang . aku pon kuar jln2 nan dak2 nie n sampai 1 kedai tu dowang soh aku stop jap n wait dowang lam kete . aku pon jd bangang n dga per yg dowang ckap . yelaa aku kan drive jerk beter kne ar dgar ckap dowang . huhuhu ! aku mlas nak cter panjang2 g ar n kowang nak au per kesudahan nyer ????? kowang tgok kat bwah nie . dowang MELANTAK kowt time bulan POSE ! !
melantak di tepi longkang ! tanpe aku sedari aku pon join skaki . wakakakaak ! nak au yang mne aku ??? aku yg pkai baju kuning tu .hahahahah ! jgan mara ! ! =)

11 August 2010

Ramadhan is Back ! :D

hahahaha !!
pejam celik pejam celik dah puase .
sekejap jerk kan .
hekhek !!  :D
taon nie aku nak puase penoh xcam taon lepas .
taon lepas aku puase juz 26 ary jerk .
mane x nyer aku dmam kowt awal2 puase tu .
hekhek !!
paper pon an kowang uprade ar diri kowang .

renew ar lesen mulut ,
serviskan hati ,
kawal kadar pencemaran mate dan telinga ,
pelihara lah enjin perut ,
tax minda dan cukai kesabaran ,
anda mungkin salah seorang pemenang anugerah MALAM LAILATUL QADAR 2010 ,
ayuh perbanyakkan IBADAH dan BERAMAL jariah pada bulan ramadhan yang mulia ini ,
tuah anda siapa yang tahu ,
AMIN .
selamat berpuasa !!!!

cari ketenangan .


bila aku bersendiri . . .
aku selalu dibayangi cerita yang lalu pabila hatiku mencari suatu ketenangan . . .
apa yang terjadi itu semua lumrah hidup di dunia . . .
dan kadang2 kita berasa gembira dan kadang2 kita berasa tersiksa . . .
mengapa masih begini ???
mengapa perlu begini ???
sukar untuk dilupakan dan semakin aku cuba melupakannya ,  jiwaku semakin terganggu dan tersiksa . . .
haruskah aku bermain dengan perasaan yang terluka ini ???
adakah ku masih cinta atau pun hanya merindu sendiri ???
walaupun aku tahu kita sudah tidak bersatu hati lagi , mungkin inilah akibatnya cinta dan kesetiaan ku kepada dirimu selama ini . . . .

why u find me again ??



pagi semalam wen aku bgon tdow aku jd bengong dowh .
mne x nyer aku bgon2 twoz tgok fon aku .
yela msti nak kene cek aner au ader mesej or miskol an .
mmg btol uh per yang aku sangke an .
aku dpt 17 miskol dari ex couple aku .
aku terkejot n twoz segar biji mate aku bile aku tgok miskol tu dtg dari ea .
aku jd bengong n tertanye2 npew ea cari aku alek .
aku xpham uh .
npew ek ??
ermmmmmmmmmmmm .
knpew saat aku cube lupe an ea sepenuh nyer ea dtg alek ??
why ??
i' confused rite now . = (
arghhhhhh !!!

I NEED SOMEONE IN MY LIFE TO TAKE ME AWAY N I DON'T WANT TO TINK BOUT HER AGAIN . . . . . . = (
 10/08/2010

10 August 2010

giler + sewel

story bout this day . ary nie giler aku dowh .
aku on9 jerk FB aku aku tgok ader 109 notification .
pergh !
penat la shial nak bkak 1 per 1 .
hukhuk ! =(
if notification tu bout picx or comment xper agyh ,
tapi penoh nan application yang mengarot .
sakit aty uh .
jaat an kowang .
campai aty kowang kne an aku .
warrrrrrr ! ='(

09 August 2010

kusut !



hari semakin hari semakin berlalu ,
aku terkenangkan si dia yang da mencuri aty aku ,
aku rindukan si dia ,
wajah si dia sentiase ader lam bayangan aku dan fikiran aku sampai aku xley nak uat 1 keje pon .
i'm realy2 need her in my life rite now ,
aku sayang dia like blue diamond ,
apekah dia pon merasa aper yang aku rase ??
adakah dia pon berpikir cam ner yang aku pikirkan ??
aku hanye pikirkan dia sejak dia hadir lam idop aku .
i cant forget n alwayz tink bout her !!!

T.T



i dont wanna does my eyes ,
i dont wanna fall asleep ,
coz i'l miss you baby and i dont wanna miss a thing ,
coz even when i dream of you ,
the sweetest dream would never do i still miss you baby ,
and i dont wanna miss a thing . .
i dont wanna miss 1 smile ,
i dont wanna miss 1 kiss ,
i juz wanna be with you right here with you ,
juz like this . .
i juz wanna hold you dose ,
feel your heart so does to mine ,
and juz stay here in this moment for all the rest time . .  =(

08 August 2010

bufday si GEMOK =P

mr. AMER bufday

1stly aku nak wish kat ko .
EPY BUFDAY GEMOK !
wakakakaka !
da besar ko ckunk eyh .
ekekeke ! =P

malam yang shial !

malam yang paling shial dowh .
mlam td aku kuar g beli topup coz kedit aku abiz tp , len yang jadi .
hukhuk !
aku nga drive n samapi at 1 trafik light tu aku jalan ar coz lampu pon da hijau .
dgan sekelip mate tanpe aku sedar aku dilanggar oleh mamat yang shial !
dyer laggar kete pakcik aku yang aku drive uh .
perhhhhh !
sakit lar shial .
bodoh tol dak yang bawak kete tu .
da la nan xder lesen nyer pastu bawak cam cibai .
kimak !!!
pastu xcdent tu aku pitam n xau paper g .
sedar2 aku da kat hospital nan tangan da berbalut .
nasib bek aku x mati malam td uh .
hukhuk .
doc ckp tangan aku xpaper juz retak at pergelangan jerk .
hukhuk .
cedeyh uh .   :'(
tapi mmag aku xpuas aty uh knpew mamat tu ley street agyh sedangkan trafik light tu da tunjuk an lampu merah kowt .
mmg shial lar ko kan ! !
aku jumpe ko agyh , tau ar !
huh ! .

07 August 2010

ary paling menyakit an ='(


ary nie ary paling trok lam life aku .
aku xpnah jd giler cm nie but today , im crazy .
argghhhhh !
aku xsgke aku ley jadi cam nie .
per salah aku at kawan aku ?
adowhhh ! !
nie sume kisah mlam td pas aku dapat 1 text dari kawan aku tu .
aku xsangke yang ea ley talk like that .
erm . . .
aku sdar uh capew aku .
tapi xya camapi kowang nak cakap aku cam tu .
aku nan gurl tu aku iklas .
aku btol2 nak jge ea n caring bout her.
aku xder niat laen coz aku bkn cam ner yg ko sangke .
aku syang gurl tu btol2 n aku xnak luke an aty ea like ex ea uat at ea .
aku sayang ea dowh ! !
tp per nak uat , aku saedar aku x slayak tok ea coz ko pon tau yang gurl tu perfect but me ? ?
not .
ermmmmmm .
aku cdeyh sangat pas per yg jd mlam td .
erm xper la , pasnie aku x ganggu g idop kowang .
aku hope kowang berjaya lam idop n alwayz epy . . .

06 August 2010

malam yang gilewr =P

uncle zarul n mr. kechik


malam nie kowang da uat aku jadi giler tau ?
sengal ko nie .
kadang2 aku panas gak nan ko tapi per nak uat , da name pon kawan .
huhuhu .
story sal dyer .
malam nie dyer jadi foreman tp foreman part 6 .
wakakaka !
mane x nyer td der mmber kitowang bwk kete g pekan jap .
pastu kete ea break down lak .
adowhhhh !
basyah paler .
huhuhuhuh .
 pastu ea mntak tolong kat aku n aku cakap ar oke tp bile aku sampai aku tengok kete ea ,
makkkkk !
aku x ley uat coz bkn lam bidang yang aku study .
aku study bout kaberator tp td aku kete ea pakai injection daa .
adesss !
lagi la aku pening paler .
puas aku pikir cam ner aku nak setel n tolong member aku yg sowang nie .
cian lak tengok ea coz ea kuar nan mak ea kowt .
huhuhuhu .
da penat aku pikir cam ner nak setel an bende nie n las skali aku kol member aku si ZARUL nie .
coz ea pakai kete same nan member aku yang sowang nie .
ea pon dtg tp . . . .
adessss !
ea wat2 pandai lak bab2 enjin nie .
elok2 kete 2 nak idop las2 , langsong x idop ZARUL nyer keje .
tension uh .  !
huh !
da penat2 aku kaji mengkaji knpew x idop kete tu n aku dpat jwapan nyer .
rupe2 nyer kowang nak tau npew xnak idop ?
aku ase if kowang ader at tmpat aku kowang msti mengamok cam aku gak td .
huhuhuhu !
jawpan nyer sebab MINYAK XDER DOWH !
perhhhh !
sakit aty la shial .
dkat 3 jam kowt aku godek2 bnde alah cibai 2 rupe2 nyer x minyak .
memang la x nak idop !
uncle IJAT sengal !
anyway tenxz to  uncle ZARUL yang da teman an aku td .
hikhikhik !
aku respect giler ar kat kowang ! .

story bout bufday gurlz =)


_lolyta_
31/7 aku bawak ea kuar g alek kl wish bday ea nan dak2 comunity kami , tp aku cian uh at ea coz ea kne buli uh nan dak2 tu lg2 nan bro ea (mok) 2 .
cian giler ar .
ssh tok tgok ea epy tp ary ea epy giler n aku pon join skakli ar epy .
hekhek !
pas kuar 2 aku alek n bwk ea jpe fmly aku tp ea sgan2 lak .
maklum arh bkn slalu kowt jpe fmy aku n ary 2 1st time kowt .
 ekeke.
tp taper sume 2 brjlan lancar jerk n ea lpak nan mak n adeq aku yg bongsu at uma sbelah .
 huhu .
 esok nyer 1/8 bday my mum lak tp aku lagsong x ingat .
mane x nyer sbok nak epy an si eila nie ha .
 aku bwak ea g tmpt aku slalu realease tension aku at kaki genting 2 .
mmg bez arh spend time nan ea at ctu . ary 2 la ary paling epy bg diri aku .
pastu , bile da petang aku pon anta ea alek kampus ea at UITM sri iskandar .
huhu.
penat seyh ary 2 .
coz aku bjalan x renti2 ase cam nak mati uh .
tp xper sume 2 tok ea .
hikhikhik =P
anyway , tenxz honey , u make me epy !
 coz u bring me to get my old life !
tenxz a lot !