06 August 2010

malam yang gilewr =P

uncle zarul n mr. kechik


malam nie kowang da uat aku jadi giler tau ?
sengal ko nie .
kadang2 aku panas gak nan ko tapi per nak uat , da name pon kawan .
huhuhu .
story sal dyer .
malam nie dyer jadi foreman tp foreman part 6 .
wakakaka !
mane x nyer td der mmber kitowang bwk kete g pekan jap .
pastu kete ea break down lak .
adowhhhh !
basyah paler .
huhuhuhuh .
 pastu ea mntak tolong kat aku n aku cakap ar oke tp bile aku sampai aku tengok kete ea ,
makkkkk !
aku x ley uat coz bkn lam bidang yang aku study .
aku study bout kaberator tp td aku kete ea pakai injection daa .
adesss !
lagi la aku pening paler .
puas aku pikir cam ner aku nak setel n tolong member aku yg sowang nie .
cian lak tengok ea coz ea kuar nan mak ea kowt .
huhuhuhu .
da penat aku pikir cam ner nak setel an bende nie n las skali aku kol member aku si ZARUL nie .
coz ea pakai kete same nan member aku yang sowang nie .
ea pon dtg tp . . . .
adessss !
ea wat2 pandai lak bab2 enjin nie .
elok2 kete 2 nak idop las2 , langsong x idop ZARUL nyer keje .
tension uh .  !
huh !
da penat2 aku kaji mengkaji knpew x idop kete tu n aku dpat jwapan nyer .
rupe2 nyer kowang nak tau npew xnak idop ?
aku ase if kowang ader at tmpat aku kowang msti mengamok cam aku gak td .
huhuhuhu !
jawpan nyer sebab MINYAK XDER DOWH !
perhhhh !
sakit aty la shial .
dkat 3 jam kowt aku godek2 bnde alah cibai 2 rupe2 nyer x minyak .
memang la x nak idop !
uncle IJAT sengal !
anyway tenxz to  uncle ZARUL yang da teman an aku td .
hikhikhik !
aku respect giler ar kat kowang ! .

No comments:

Post a Comment