16 August 2010

taa pose ! :)

citer nie time pose kedua .

aku alek uma mak aku coz nak sambut pose nan fmly aku like sblom2 nie . ary 1st aku pose pnoh but the 2nd day , huh ! hampeh uh . sume nie sbab member aku yang giler nie . aku bgon jerk tdow aku lpak jap dpan uma nan x mandi nyer twoz lpak at dpan uma . n time nga lpak2 tu ader la sowang mmber aku nie dtg n dyer ajak kuar g pekan jap , time tu da pkol 2 . pastu aku ckp ar kejap coz aku nak mandi . in the sam time aku terpikir au knpew dak2 nie ajak aku kuar sdangkan pose plak , ( mybe g cari brang kowt ) , len la klu bkn bulan pose tu mmang slalu ar aku spend time nan dowang . aku xckp bnyak aku msok g mandi n twoz ciap2 n kuar nan dowang . aku pon kuar jln2 nan dak2 nie n sampai 1 kedai tu dowang soh aku stop jap n wait dowang lam kete . aku pon jd bangang n dga per yg dowang ckap . yelaa aku kan drive jerk beter kne ar dgar ckap dowang . huhuhu ! aku mlas nak cter panjang2 g ar n kowang nak au per kesudahan nyer ????? kowang tgok kat bwah nie . dowang MELANTAK kowt time bulan POSE ! !
melantak di tepi longkang ! tanpe aku sedari aku pon join skaki . wakakakaak ! nak au yang mne aku ??? aku yg pkai baju kuning tu .hahahahah ! jgan mara ! ! =)

No comments:

Post a Comment