21 August 2010

what i should to do ??

aku x au per yang aku rase ckunk nie . sehari aku x text ea or dgar sore ea , aku jadi cam orang giler . aku sentiase rindu an dyer . rindu an sore ea , gelak , anyting about her . . .  but dalam mase yang same , aku sakit . . aku sakit ble dgar ea bkak story sal ex ea tu . aku jadi jelez giler2 uh . xau ar npew . ..  erm . . aku xau cam ner care aku nak buang feel aku kat ea but aku sayang ea . ckunk nie aku ibarat katak bawah tempurung da . aku x au nak uat per g . aku cbe tok tawan aty ea tapi aku xberjaya . aty dyer sekeras batu . aku x au la . aku kusut  . aku hanya mampu berdoa kepada yang maha kuasa tok bg ea semangat yang baru tok bukak pintu aty ea tok insan yang len tok menjage ea , sayangi ea sepenuh aty n cintai kan diri ea saja n agar dikuat an aty ea tok ea lupe an kisah2 silam ea bersama ex bf ea . hanya tu jerk yang aku mampu lakukan wat mase sekarang . sesungguh nyer aku betol2 ingin kan diri dyer tok jage aku , sayangi aku , anyting arh . dyer ader ciri2 yang aku nak . dyer da cukop perfect kat mate aku walaupon dimate owang len x cam aku , aku xkesah . aku xpenah pilih paras rupe yang penting aty ea ikhlas tok bersama aku . tu da cukop tok aku . aku sedar aku bukan cecapew n maybe aku xlayak tok memiliki dyer . aku sedar aku juz sorang insan cam kowang gak . perlu ker aku biar kan jer ea pergi cam tu jerk ?? perlu ker aku lupe kan dye ?? what i have should to do ?? i'm really2 need someone in my life to care of me . i'll waiting for u dear . . . . . .
*Damn !! i can't cheats my feel again ! arghhhhh ! i need u dear !! =(

No comments:

Post a Comment