13 September 2010

why u cant story to me ?


baru tadi aku dpat 1 text dari dyer n dyer tanye at aku dyer nie truk kerh ?? jaat sangat kerh ?? aku jadi sengal kejap n aku tnye dyer npew tanye cam tu but ea xnak ckap . . y ?? but ea xnk cter . . aku xphm mksud ea n still tetanye2 camai ckunk npew ea ckp cam tu . . slah kerh if aku tnye ea ?? slah kerh if aku care bout her ?? aku jd xphm . . aku tau aku xperfect cam owang len but . . erm . .  ntah lah . . sumpah aku cakap , ary2 wen aku tau ea der prob but if aku tnyer ea cbe sorok n ea xnk citer at aku , i cry . . i cry bcoz u . . bcoz i dont want look u in the problem like before this . . hey ! the siezly i lurf u ! pleaz stop that n dont want to secret to me again . . owang tnye coz owang syg awk . . owang ckap perh at awak slame nieh ??? stiap mslah ley setel rite ??? so jangan la cam nie , xmo simpan sowang2 . . awak . . awak tu xbpew chat an , beter jge diri awak tu bek2 . . owang bukan nak bising ker pe ker but owang tension . .awak , owang nak tnye ckit ley x ??? npew awak suke wat owang nangiz ??? suke wat owang tension ??? suke wat owang jelez ??? jujur owang ckap owang jelez wen owang tgok awak na boy len . . jelez cgt2 ! owang x tau npew . . npew yer wak ??? owang xpham . .owang tau kite juz frenz like u said but in the same time i dont tink u are my frenz . .  y ??? bcoz i lurf u n more than lurf . . i want take u be my lurf but i can 't . . bcoz u have your life n your choice . .  beter owang xley nak pakse awak tok time owang lam idop awak . . owang penah mntak tok bersame nan awak but pintu aty awak xtbukak tok cpew2 g . . jujur owang ckap mmg time tu aty owang trase sangat tp taperh . ..owang xkesah . .adat la if kecewa coz x pat per yang kite nak . . owang taley nak slah an awak n awak der pilihan awak sndiri . . owang akan try mntk skali jer lagi tok brsame nan awk tp bkn ckunk . . mybe 1 day ??? 1 week ??? 1 month again ??? 1 year ???or owang xkn mntk tok couple nan awak agyh . . but if 1 day owang tanye at awak , n if time tu owang dpat jer jwpan yang tepat  n siez , owang tau nak wat per n owang xkn sesekali g bkak sal tu . . gune an pluang yang ader n abai kan if btol2 awak ase awak xperlu an peluang tu . . peluang tu datg sekali jerk n xkn dtg lg . . i know u looking my blog . . if u read this n my word make u hurt , im sorry . . owang tader niat nak wat awak luke or wat but owang da xthn nak smpan g bnde nie at lam aty owang n owang terpakse luah an n xnk secret paper nan awak . . this the last secret from me n i hope u tink back wat i write at here . .
 sorry . .
i can't cheatz my self n do the fake life again . .

No comments:

Post a Comment