18 October 2010

perlu kerh sume nie berlaku ?

Kenape aku jadi cam nie ??
Ape yg jadi kat diri aku sampai aku jadi cam nie ??

Perlu ke aku jadi cam nie ??
Perlu ke aku menyayangi seseorang ??
Perlu ke aku mencintai dyer ??
Perlu ke aku ikot kata aty aku nie ??
Perlu ke aku pakse dyer ??
Perlu ke dyer menyayangi aku ??
Perlu ke dyer mencintai aku ??
Perlu ke dyer mencuri aty aku ??
Perlu ke aku kpada dyer ??
Perlu ke dyer idop brsame dyer ??
Perlu ke aku troz brhrap kpada dyer ??
Perlu ke aku brhrap yang dyer akan menerima aku 1 ary nanti ??
Perlu ke aku troz menyayangi dye lagi ??
Perlu ke aku troz mencintai dyer lagi ??
Perlu ke aku pergi jaoh dari dyer ??
Perlu ke aku tinggalkan dyer sorg2 ??
Perlu ke aku hentikan hbgn kami stakat nie saje ??
Perku ke aku prtahankan hbgn kami ??
Perlu ke sume nie jadi kat aku ??
Perlu ke aku lalui sume nie ??
Perlu ke aku siksa diri aku lagi dan sampai cam nie ??
Perlu ke aku biarkan saje aty aku terluke ??


Perlu ke aku tipu diri aku lagi ??
Dan perlu ke aku bermain dengan perasaan nie lagi ??
Perlu sangat ke ??????
Aku da der yang punyer . aku sayang dyer , dyer sayang aku .
beter perlu ker sume nie lagi ??

hey !!
nur alyani azira .
can u take me away n bring me to far away from this situation ??
 

*DAMN !!
*start crying now . :'(
*sobs sobs !
*leave me alone !

kawan kerh ?? F**K !!

sial !! babi !! kimak !! cilake !! hawau !! lahabau !! sume nyer ader ar kat kow cibai !! ko nak sangat an ?? haa , amek !! ko mmag taa gune ko tau taa !! ko tau kenapew ?? pasal ko aku ta pat posting kat kedah tau taa ??!! asal ko dengki sangat nan aku haa ??!! wehh !! aku wat per kat ko ?? sampai ko wat aku cam nie ?? jangan men sial boleyh taa ??!! aku tau ko tengok blog aku . haa ckunk ko amek pangkat tok ko bangsat !! da ar !! aku taa kesah !! ko nak g kedah ?? ko nak posting tu an ?? amek oke !! biar aku tader kawan cam ko pon taperh !! take it !! after that , back off from my life k !! F**K U !!

10 October 2010

heeeeee =D

hahahahahahahahahhahhaah !
i'm epy now ! hahahah ! did u know y ? hahahah ! i make she hurt n try to make she fell epy again like before2 this . hahahh ! i was do laa ! n i get it ! hhahah ! so epy now ! hee   =D

what the fuck !!

perlu kerh ko bg nie sume kat aku ? weh !! owang len yang wat hal aku skali terbabit ?? uke fine !! start now plez laa away from  my life k . i dont want u back dude !! i hate them n u !! i will try to forget buot that but ermm . u make me hurt again n also !! y nie yang aku dpat kat ko ?? aku bek nan ko ko wat aku cam nie an . asal ?? weh !! cheer up k ! tink positive !! aper giler aku nak wat story sal ko ?? babai la if cam tu . jgan wat aku giler k ! ko knal aku bkan sehari dua au ! WTF !!!!!! GTH laaa bangsat !!! da skunk nie kop brambus dari idop aku k !!! aku da der yang len beter dont disturb me n do story again  k !! i dont want u in my life again . go away la shial !!!!!

06 October 2010

walk away

I guess i shoulda known better to believe i'm a lucky change . .
I lent my heart out forever n finally learned each other's names . .
I tell myself this time is different no goodbyes ,
cause i can't bear to say it . .
I'll never survive the one that's coming . .
If i stay , owh no !!
I really wish i could blame you but i know that it's no one's fault . .
Damn it !!
I was do !!
Cinderella with no shoe n the Prince is gonna know he's lost . .
He says these mistakes are so familiar . .
Each goodbye is just the same old stuff but this time i will not surrender , cause i'm done . .
I've got to let it go , start protecting my heart n soul . .
Cause i don't think i'll survive a goodbye again . .
Just do walk away n don't look back n never to see it again . .
Cause if my heart breaks , it's gonna hurt so bad . .
You know i'm strong , but i can't take this before it's too late . .
N now just to do is walk away n away . . . .

T_T crying ~

05 October 2010

ngeee~

1stly , i wont says sorry to u . owang tau , owang salah lam hal tu . jujur owang ckap , owang da taa kuat nak harungi sume tu wak . n jalan yang terbek tok realationship kitew like this . owang wat awak hurt , owang wat cam2 kat awak . owang tader niat nak wat sume tu but , ntah laa . owang pon tataw cam ner ley jadi camtu n kenapew owang ley brubah sampai cam nie . owang pon tataw mane g janji2 owan kat awak . janji owang yang akan stay nan awak , taa tinggal an awak like ex awak , evryting yan owan janji an . owang tataw wak . owang kusut . sumpah owang ckap , owang cakap , owang sayang awak sangat2 . tp ah . keadaan ubah idop owang lek . ntah lah . i dont know who i'm . sure owang nyesal owan kenal an awak nan ea . ntah laa . knpew la owang kenal an awak nan ea an ?? ermmmmm . owang nyesal sangat2 . owang taleyh wat paper juz ley mintak map jerk . i have told u evryting bout me n i'm not good or perfect guys like other person . n 1 more , bout the queote i send to u tonight , i'm really2 sory . owang da xkuat nak tempuh g dugaan tu beter , lagi bagoz owang undur diri . lagi skali owang ckap , sorry . . .

start now , i hope ignore all's my promise n throw me away from your life . all's of that's . i dont want u remember me again bcoz its juz make u hurt's . sorry dude . i can't stay beside u like be before this .  push yourself to throw me from your life . i know , u do it !

sorry eila . i make u hurt's again .