29 November 2010

miss u a lot ummy norizan syafiqah :(

teringat aku sal dyer , dyer tu special at aku but tuu dulu . ckunk daa ader idop masing2 . actly , dyer ex aku , tuu time skola . ckunk pon dyer da der boy dyer sndiri n aku pon da der gurlz aku , but we still frenz after clash . ntah ttbe , teringat sal dyer , mybe bab dulu slalu cntac n ckunk jarang , ( bkan jarang , daa taa cntac pon ! ) heee :P . bkan tanaa cntac dyer , tp tah , mlas lak naa kacau awek orang , ( awek sndiri pon taa terjage , naa jage awek orang , blah laa ko kecik ! ) hehehe :P . g pon bkan perh , dyer pon ader exam taon nie , dyer candicated STPM uh . ngeee~ tp siez , tah , ttbe aty aku ase miz at dyer , mybe terkenang time skolaa dulu kowt , or mybe miz cara dyer care an aku , sore manje dyer , tah laa . everyting in my mind now juz thinking bout her . i dont know y . huhuhu . dyer comel , cute , ader 1 picx dyer at aku , n still aku smpan wat kenangan , picx dyer serupe cam anak cine . aku suke tgok picx tuu . huhuh . tp sygs jerk , picx aku nan dyer tate . warrrrr ! :'( .
bez time skola dulu , kami taa jaat , juz kami nakal jerk . huhu . igat lagi aku , ponteng or fly skola mesti lepak town RAWANG , n after that going to Sg.Kancing . huhuhu . buleyh dikate an tiap2 mggu betepek kat ctu . huhuh . nan kawan aku , ara , epy , aslam , kak anez ,yazid ,arshad n ader g sowng 2 yang aku taa igat name dowang . huhuhu . tp siez arh , time skolaa tuu , mmg kami nakal sangat . huhuh . after that nek kerh , form4 , dyer pon pndah puchong ,uhux3 . nangiz kowt aku time dyer pindah tuu . waarrrr ! :'( . tp naa wat cam nerh an , dyer naa pindah . taa kan aku naa halang plak . adessss ! paper pon , dyer ex aku yang terbek , bkan terbek perh , terbek skali melawan cakap aku . hahah ! tp bez . dyer ajar aku erti khidupan nie , if tate dyer , ntah laa . taa jadi orang aku nie . jadi setan jerk . ckunk , aku daa der kerjaya aku sndiri , n hopefull dyer apat capai aper yang dyer ingin kan lam hidop dyer , n dyer dpat kerjaye dyer after STPM t . huhuh .
p/s : ummy ! jage diri bek2 kat canew k . igat , study tol2 n jawab exam tuu tol2 t . if ditakdir an ilahi , kite akan meet 1 days t .  tenxz a lot coz make me smile when i see your picx . i miss u a lot ummy . u are my BFF'S . heee :D

to my dear : bby ! b tau bby bkak blog b . jgan jelez k . nie juz luahan perh yang b ase , b taa kan curang nan bby uh . b sygs bby ketat2 meh ! beter , no need to be jelez k dear ! ILUSFDMMY !,





.

4 comments:

  1. hey engkau , suda la . bende da lps un na cte agy ke . ko rndu dy eyh . ahahaha

    p/s: aq cm mnyampah je tgk nme2 yg ko sebot uh . yg kaki ponteng . y name aq dulu? hahahahahhahahahahahhahaha

    ReplyDelete
  2. ahaaa . mmg bende daa lepas . tapi still sygs dyer uh . huhuh . ]
    aek ? ahahaha !

    ReplyDelete
  3. bole x lau amek gmbr tuh mntk kbnrn org dulu?
    jgn nk main sebat je amek..tlg hormat privacy org..

    ReplyDelete
  4. eyh ? owner punye badan tak bising , nak memekak lak . since picx dyer nie besepah kat aku . ex aku . so wat ? even posting nie pon daa lame , owner nyer picx pon daa bace . gambar2 nie pon aku mintak kat owner lah . adoyai . tayaa na kecoh sgat laa .

    ReplyDelete