25 January 2011

ermmmmm .

seminggu daa berlalu . aku keluar dari umaa aku . akhir nyer aku berjaye gak idop tanpe mak bapak aku n family . huhuhu . tapi bile pikir alek , ase naa nangis plak . hehe :P  mane taa nyer , dari hari 1st aku kuar , aku taa bawak paper un . juz bwak moto aku , fon n dwet 100 lam wallet . huhu . laslty kesian lak aku at family aku ,  aku alek umaa . huhhu . 

19 January 2011

tentang perasaanku

aku takkan lelah menunggu sehingga waktu ajal menjemputku , takkan pernah sesalku untuk menunggumu . ingin aku gapai bulan dan ku petik bintang , ingin ku bagikan semua hanya untukmu agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu . ku ingin kau tahu tentang perasaanku , ku ingin kau tahu besar cinta padamu , ingin ku berikan sisa waktuku dan sisa hidupku sampai mati aku harus tetap menunggu hingga nanti aku berbaring sampai mati aku akan tetap akan tetap menunggumu . .

18 January 2011

kepenatan teramat sangat

ary nie penat tol . huhuhu . dari semalam taa tidow disebab an menatang uh . ngeee~ penat laa siot . aku penat giler2 nieh . huh ! daaa laa semalam taa tidow sampai ary nieh pon aku taa pat tdow agyh coz tadi time naa tdow abg spupu aku lak ajak teman n tunjuk an jlan g sg.way . coz naa anta awek dyer pindah uma baru . aku ingat nek jerk kete , aku leyh arh tidow , upe nyer taa gak , memekak sane sini . adowh . mate aku daa rabak nieh uh . jlan punyer jlan sampai destination . after punggah barang2 awek dyer uh , aku igat twoz alek , taa gak . buleyh plak awek dyer ajak jalan2 . ngeee~ aku daa nek bebulu daa . mane taa nyer , taa tdow agyh dari semalam , after alek keje , twoz g lowyat amek lappy kesyang aku nieh haa , then alek campai uma , kasi online "muke buku" lak . daa online muke buku aku tuu , aku teringat somting , adeq aku soh uat blog ea . tuka an header blog dyer n wat an button link tuu page . ngeee~  aku pon perh agyh , edit punye edit , then siap gak . siap pon daa kol bapew , kat kol 6pg dowh . huhuh . pas siap aku update blog adeq aku tuu , aku igat naa tdow , coz ary nieh aku cuti , tapi taa pat . mak aku gendang pintu biliki lak soh anta adeq adeq aku g skola . ngeee~ tapi taperh arh , mate time tuu taa ngantok agyh . alek anta adeq adeq aku , aku online arh alek , sambil tuu aku edit picx aku ckit2 . edit punye edit , tgok jamm daa kol 2p.m . perh ! patot arh mate aku rabak semacam jerk , taa tidow agyh upe nyer . hakhak ! :PP   aku pon perh agyh , offline n stop sume keje then baring . ( konon nye naa tidow arh ) tapi taa pat gak . abg spupu aku plak dtang ajak aku like aku cakap mule2 tadi at kowang . ngeee~ taa aku tolong , kesian plak . adesss ! aku pon g lah tolong ea . tolong punye tolong , jalan punye jalan , alek sampai uma kol 9p.m . uke arh , aku pon perh agyh , masok bilek on lappy , then online . online punye online , sampai aku tetidow sekejap . hahahah ! nasib bek mak aku masok bilek then dyer kejot aku soh mati an lappy aku . huhuh . penat sangat . memang cam nieh uh . huuhuhu :(  so skunk , keje pon daa ciap , blog adeq aku pon aku daa ciap edit , blog aku pon daa update , sume nyer succses arh ! time tuu sleep ! siez , i'm very2 so tired rite now . huhuh . k laa , papai kowang sume . gud nitez !


nie laa blog adeq aku . canteq taa ? ahaaa ! :PP

nie plak muke buke aku :D

profile page aku laa (:


p/s : huhuhu . nak tidow ! penat laaa shial ! grrrr~!

17 January 2011

hari kedua

aku dpat kol dari mak aku tapi aku taa angkat pon . huhuh . mlam tuu plak bpak aku kol . , aku pon terangakt , egat naa letak alek tapi naa degar per dyer naa ckap , huhhuhu . dyer pon ckap n bebel kat tlinge aku , dyer soh aku balek uma , taa yaa naa lari2 lagi . errrr , aku pon jawab tanaa selagi babi tuu ader kat uma aku . huh ! then bpak aku soh aku balek gak . dyer ckap setel at uma . aku taa ckap bnyak , aku lantun alek , aku taa kan balek n aku taa kan kuar dari uma yang aku stay ckunk campai babi tuu kuar brambuz dari umaa kite . aku ckap at bpak aku . dyer bising2 n tanye aper g yang taa kene nan famliy kami , aku poin dpat point n twoz ckap cmam nieh . " aper yang taa kene ? ayah dengar eyh , bile aku bukak jerk mulot , try talk bende yang betol , ayah ckap  perh ? , ayah ckap cam nieh , " tuu urusan ayah nan mak , ko jangan masok campor ." . ayah ckap camtuu an ? ayah dengar eyh , " betol aku anak , tapi taa kan sume urusan aku taleyh campor ? setiap urusan yang berkaitan nan family aku , aku mesti tau tapi nie taa , taa naa bagi aku campor . hey ! aku daa besar laa . bkan dak kecik lagi uke ! taa banyak , ckit mesti ader urusan aku . urusan family , urusan aku gak uke ! perh ? aku nie bukan famly ? if kate 1 day ayah nan mak daa tader , urusan tuu sume jatoh at sapew ? bukan kat aku ? ayah soh aku pikir gune otak an ? ckunk ayah pikir arh alek k ! taa kan aku naa tengok family aku kene pijak cam tuu nan owang len cam tuu jerk . anak ayah nie daa besar laaa ! sumpah aku cakap , aku bukan naa kuang aja , tapi nie daa melampau . aku taa amek ckap aku amek . ckunk , time arh ! janag campai aku alek , aku harok sume t ! yang taa tau paper pon kene t ! pikir arh ! ".   twoz bpak aku diam . huhuhuhu . siez uh . time tuu aku nga presure giler . mane taa nyer , aku taa wat ckap aku wat , mmg kene arh alek . ermmmm

16 January 2011

lari umah !

yes ! smalam aku kuar dari rumah atas sebab ? perlu kerh kowang tau ? naa tau perh dyer ? uke . sebab gado nan family aku . aku bkan naa burok2 an fmaly aku tapi aku daa taa larat g naa tgok famly aku twoz cam nie . btol aku ader wat salah nan dowang n bnyak aku wat salah , aku wat salah tuu , salah nie , sampai taa terkire arh . huhuh .  smalam aku nga sedap2 tidow , time tuu daa siang . lam kol 11 camtuu . nga layan kpale tbe2 mak aku masok bilik kejot aku . dyer tanye aku der wat job lagi kerh taa , aku jawab taa n tanye arh job perh at mak aku . then mak aku ckap , rantai n gelang donat makcik aku ilang n makcik aku tag aku yang mek  . time tuu aku lantun arh alek , aku tataw paper  , men tuduh jerk . memang menyirap dowh . time tuu aku daa panaz daa , tup2 bpak aku balek plak . dyer masok uma taa ckap bnyak twoz shoot muke aku . perhhhh ! pedih sial ! aku taa ckap bnyak aku lantun kow2 time tuu then shoot bpak aku balek . pastu aku masok bilek , amek kunci moto nan encet aku , twoz kuar dari umah . taa ckap bnyak daa . ngeee~

nice meet u !

hey sygs ! sumpah i ckap , i suke coz apat kenal nan u . even i epy kowt . heee :D  u funny , funky then care wif loving . sure i ckap , i seronok sgat2 apat kenal nan u . u uat i epy uh . heee :D
tadi i online FB then ternampak u nyer status , u ckap u bosan . ahaaa ! i coment nyer coment then i mntak no fon , u twoz bg . i terkejot kowt . huuh . mane taa nyer , taa sume gurl leyh bg no fon kat orang dyer taa kenal . but u ? u bg . huhuh . sygs , i janji nan u , i akan sentiase nan u susah senang coz u frenz yang terbek pernah i knal . huuhu . hopeful relation frenz antare kiter kekal sampai bile2 yer darl . heeee :D
p/s : hey darl ! tenx eyh coz sudi frenz nan i . if naa lebih dari kwan pon buleyh . if u sudi arh . hahah ! juz joke eyh . heee :D i  hope kite kekal .
hey ! asal nan aku nieh ? merepek taa tentu pasal ? adesss ! arhhhhh ! dont said im falling in love againz ! oh gosh ! no ways ! arhhhhh ! :|

reunion

ahaaa ! ary nie hangout nan dak community aku . daa lame aku taa hangout nan dowang . yelaa . masing2 bz uh . ader yang bz nan keje , ader gak yang bz nan study . huhuh . maklum lah . tadi kuar g jlan2 . 1st meet cam bese at port ktowang at food court TS . kat ctu lah ktowang  berkumpul . huhuhu . after sume daa atang , kitowang g jalan2 then g men bowling . huhuhu . tgah sedap2 men bowling tadi ader plak insiden yang taa di ingini telah pon berlaku . ader BFF aku sowang nie jato nan bola bowling uh . huhuh . sumpah ! kesian aku tgok dyer . sampai sesak nafas . huhuuh . then kitowang bg ea tenang lu n pastu sambong alek men bowling .  heeee :D
after abez men bowling , kitowang daa taa au naa g anerh , adessss ! jadi bodo kejap . hahahh ! tetibe ader plak sowang BFF aku nie bukak mulot ajak g karaoke plak . ahaa ! aku pon perh agyh , follow jerk arh . huhuhu . nyanyi punye nyanyi , masing2 daa penat , letih sume nyer ader arh ! dahage an air . tadi melalak an . heheheh :P
then abez nyanyi cari port mkan . pas makan kitowang g kene syisya , tp ader prob plak kat ctu . ader kerh patot owner tuu pakse kitowang beli air sowang 1 , if taa beli taleyh isap syisya at ctu . aku daa pnas time tuu , mmg tension . taa penah aku kene cam tuu at mane2 tempat even at BB pon taa cam tuu . ngeee~ then daa sampai syisya uh , buleyh plak syisya tuu tate rase . if kowang per kowang ase ? kowang byar mhal2 tapi hasil taa puas . mesti tension an ? cam tuu laa gak aku ! aku pon perh agyh , agkat kaki twoz blah dari kedai tuu . huhuh . aku igat aku sowang jerk blah , upenyer sumemembe2 aku follow . ahaaa ! taa sangke kowang follow aku an . heee :P
after blah uh , cari port syisya len then kitowang isap at blakang BB uh . bez ! after that , sume daa lyan , kitowang pon alek . huhuhu .
( sowy tate picx kitowang hangout coz tadi taa bawak camera ) heeee :D


p/s : at u dear , jgan trase if bace perh yang i tulis nie keyh . i taa sebot pon name u an , beter , jgan naa tacink uke  :D

13 January 2011

salah timing laa pulak . adessss !

siot ! tdow punyer tdow , leyh plak aku terjage kol 9p.m td . shit ! mate still nantok agyh arh cilake ! leyh plak ko naa bangon time nie an ? grrrr~! now nie naa uat perh nieh ? adowhhhh ! nie sume ko nyer pasal wat aku terbangon ! grrrr~! haaa ! aku au naa uat perh . heheheh :D  aper agyh , mule an operasi suke suki edit pixca arh . heeee :D   alaaaaaa ! taleyh naa edit plak ! adessss ! mate aku nantok agyh uh . huaaaaaaaa :'(   nantok nyer ! uhux3 ! :(  now ckunk , ader 1 jerk misi , misi sambong tdow alek ! hahahah ! :PP    tgah  mlam t bawu bangon alek  then siap an pixca adeq aku yang sowang uh . heeeee :D  gud nitez all ! (:

jiwang melande

all that i'm after is a life full of laughter,
as long as i'm laughing with you,
i'm thinking dat all that still matters is love ever after,
after the life we've been through,
cause i know there's no life after you...
you have the key of my heart locker,
so you the only one and there's will be no number two,
eventhough sometimes you doubt my love for you,
enough for you to know that i will die without you...

forever will be n sincerely .

tired !

letih nyer :(
wanna tuu sleep !


siez , ary nie penat giler . daa laa alek keje kol 7pg then alek2 kene uat keje agyh . huhuhuh . after alek taleyh tdow lak . per agyh , kasi online muke buku lah ! hahaha ! online punye online , aku teringat 1 bende , ahaaa ! adeq aku soh aku update blog dyer lah ! agagga ! aku lupe siot ! then aku pon siiap an laa blog adeq aku yang sowang tuu . tukar segale2 nyer yang menyemak lam page ea . huhuh . buat punyer buat , mate aku pon daa ngantok giler , tgok jam daa kol 1 . haaa ! kol 1 ? oh gosh ! aku taa tdow agyh ! adowh . jap g kol 3 kene g ofice alek . ader keje agyh taa ciap . huaaaaa ! penat nyer ! makkkkkkkkkk ! help me pleaz ! i'm very so tired right now ! uhux3 :(  arhhh ! pe peduli ! daa keje , rezeki beb , kene arh tahan . huhuh . g pon slah aku gak , sapew soh aku taa tdow . bongok ko kechik ! huh ! blog adeq aku , aku taa ciap agyh , ader bende aku naa kene tukar alek . huhuh . arh ! mlas naa pikir luu . now , naa kol ofice ckap taa pat datang coz ader hal . hahahahh !
padahal naa tdow . letih daa nieh . huhuh :(


p/s : adeqqq ! sowy taa ciap an blog adeq n picx lagi . abg penat sgat laa sygs . abg naa tdow luu . t after abg bangon , abg siap an eyh ? abg edit pixca adeq uh uat header au . bg abg rest luu . t daa ciap abg g au . plg lmbat pon esok uke . k laa , abg naa tdow luu ! nantok sudaa ! huhuh :(  papai ! 

back off !

backvavi ! asal ko muncul alek haa ? sial arh ! ko semak an idop aku ko tau taa ? naa aku ajar kerh ? S.E.M.A.K  uke ! pham ? lau taa pham ko mmg bangang ! grrr~ taa buleyh kerh if ko taa atang lam idop aku ? jgan semak an paler aku g leh taa ? sial arh ! sumpah aku ckap , kehadiran ko aku daa taa time uke ! full stop ! aku taa naa ko lagi uke ! stay away from me !  grrrr~!

12 January 2011

bosan laa !

ary nie sungguh membosankan . sure ! boring giler ! ngeee~  tataw naa uat perh . uhux3 . naa kuar , tadi daa kuar . kuar g selayang . ahaaa ! amek uncle aku lah ! sebok jerk ko ! agagagag ! :P  
g amek dyer kat umah tunang dyer coz pagi tadi dyer masok hospital selayang jap . ntah per pasal tah , aku pon tataw . huhuhu . yang aku taw tadi g amek dyer kat situu jerk . uhux3 . tp siez , ary nie boring giler . aku tataw naa uat perh daa . naa online FB ? daa penat aku online uh . ermmmm . tah laa , yang penting , ary nie mmg bosan giler tahap cipan anak branak . ngeeee~

10 January 2011

kepergian kau amat di rindui semua

malam minggu , malam enjoy bagi anak mude sekarang . malam minggu tadi 8/1/2011 gak arh aku kehilangan sowang sahabat sepejuangan R.O.T.S malaysia sebab terlibat dalam kamalangan jalan raya di higway damansara
pagi ahad dalam lingkungan kol 7 a.m aku dapat 1 kol dari kaka angkat aku , yang mengate an sorang dari sahabat kitowang telah kembali ke rahmahtullah mlam td . aku terkejut . aku tanye alek at kaka aku sapew yang daa tader ? dyer twoz ckap , HAIKAL daa tader deq . dyer xcident . aku teroz diam kaku tergamam coz daa lame aku taa jupe nan si arwah . yang aku ingat , las aku jupe arwah bulan 10/2010 . dkat 2 bulan aku taa jupe dyer . siez , dyer bnyak kenangan nan kitowang . care dyer bergurau , bercakap , kdang2 dyer poyo ckit tp ckunk dyer daa tader lagi . dyer daa tggal kan kami sume . moge dyer ditempat an ditempat orang yang beriman . dyer seorang yang tabah n cekal dalam idop dyer selame nie . 

HAIKAL 
dalam kenangan 9/1/2011
p/s : 
al-fatihah 

03 January 2011

jato tegolek

sedar taa sedar , celik nyer pejam daa masok 2011 . huhuhuh . cepat betol mase berlalu . sekejap jerk ase an ? daa tua upe nyer dunie nieh . hahah ! story bout 2011 nie ? taa taw naa story perh uh . juz hope 2011 nie idop lagi selesa dari 2010 yang amat terlalu lah terok . siez aku cakap , 2010 aku mmg jato terok , daa jato ditimpa tangge plak uh . huhuhu . abes sume carier aku , aku tggal an bab starting nan tergelincir nyer diri aku nie sebab sowang gurl . gurl yang amat aku sygs tggal an aku n g at boy len . 5years aku bina kasih sygs nan dyer akhir nyer dyer brubah . disebab an dyer , aku lupe aku ader carier sampai aku buang carier aku semate2 untuk dyer . disebab an dyer gak , aku terbenti keje . huhuhu . aper naa jadi nan aku nie ? disebab an sowang gurl , aku jadi cam nie . lupe an impian aku . aarghhh ! no need tuu tinking bout that agains kechik ! past is past uke ! ngeee~ 
now is 2011 , aku hope idop aku lebih bermakne nan kehadiran sseorang kawan yang daa bnyak berkorban tok aku . aku hope , aku taa sia sia an dyer . dyer daa ubat an luke at aty aku nie . huhu . ( kite kawan sampai mati au ! )
si dyer membuat an hidop aku gembire sekarang .
p/s : tenx yanie . make me epy n care for me . :D


,

01 January 2011

new year

hepy 2011 all !