30 March 2011

ini yang aku rase

Dulu , aku ade tempat nak ngadu , st0ry , luah an sgalenye kale aku nga duka tp skang , sume tuu daa ilang . Even kawan bek aku pon daa takde . Sume daa ilang . Ilang tinggal an aku sowang2 . Kenapew perlu jadi cam nie ? Apew salah aku sampaikan aku ase terpinggir , terbuang , tak diperlukan , sume laa . Aku ibarat bola je . Bile nak gume , amek elok2 , tp bile daa ase tak diperlukan , sepak , tendang , buang jaoh2 . Tp kenapew perlu aku di wat jadi cam tuu ? Salah ape aku kat dorang sume ? Kenapew aku perlu dapat sume nie ? Ade family , macam tak de . Ary ary nak bgado . Ade je bende yang tak kene nan aku . Kalau buleyh , sume nye salah aku . Aku fedup ! Aku rase nak tinggal an sume nye . Biar aku pegi wat selama nya . Wat pe pon aku idop kalau sume tak pernah nak hargai aku , biar kan aku , sume nye ar salah aku . Since ade awex , tapi . . . Bukan sebab per , sebab dye jaoh nan aku . Aku nak dye slalu at sisi aku , saat aku sakit , aku epy , n sume yang berkenaan kaseh sayang . Aku tak salahkan dye . Dye tak wat salah pon at aku . Even aku syg dye wlaupon kadang-2 aku terluke n jelez sikit tp tu sume adat dalam lumrah bercinta . Aku sayang dye . Dye hadir saat aku telah jato . Aku egat pesanan dye . Jangan tinggal an dye n dalam hubungan kitorang '' NO WORD BREAK OFF '' . Aku cuma hope dye taa berubah aty n pegang kata-2 tuu n terima aku seadanya . Rase nye daa tak de pape g aku nak cakap , cukop laa sampai sini sajew .

* yang terase , aku mintak map . Nie yang aku rase skunk . Mintak map sangat-2 .

* awak , if trase gak , saye mintak map au . Saye tak sanggup nak simpan daa .

mood : crying

26 March 2011

biarlah rahsia

Ye kan , aku saket tade sapew pon yg tau kan . Ermm . Naseb aku kowt . Ntah laa . Taperh , mybe dowang bukan taknak amek tau or pe , mybe gak dowang tak tau aku de sakit per . Uhux3 . Aku tak kesa tapi sbenanye dowang patot tau tp ntah . Aku tak nak n tak kan bagi tau aku de sakit pe . Biar laa segalanya hanye aku yang tau n orang2 yang dah tau . Bagi yang belom tau , tak payah laa kowang sume nak amek tau. Aku bukan pe , juz tak nak susah an kowang jerk . Tak nak kowang isau . G pon perlu ke kowang isau an aku ?? Perlu ke kowang amek tau sal insan yang hine nie ?? I tink not . If kowang sume sayang an aku , kowang patot daa tau aku sakit per . Ermmm . Ntah laa . Aku pon tak tau macam mane nak cakap . Bukan pe juz tekilan coz kowang sume tak penah amek tau pasal aku . Time aku daa separoh nak mati , baru korang sume nak datang n amek tau if tak , tak de laa korang nak mek tau . Korang ignore je aku . Huhu . Yelaa . Aku tau capew aku . Famly pon endah tak endah je sal aku . Nak hope at sapew agy ?? Awek aku ?? Ermmm , tuu pon if dye tau situasi sbenar aku . G pon aku tak penah bagi tau dye situasi aku yg sebenarnye . Bukan aku tak nak story or bg tau dye but aku memang tak nak dye risau , tak nak dye jadi tak tentu hala , 24/7 pikir an aku . Tak kan nak pikir sal aku je , dye kne gak pikir bende len . Aku memang tak suke nak menyusah an orang yang aku sayang . Dye always tengok n egat aku sihat je bab aku tak tunjuk at dye yg aku sakit . Andai kate laa dye tau story sbenar situasi aku , aku tak tau laa pe nak cakap . Sebab aku tak nak tengok dye nanez . Lagi2 menangez sebab aku . Aku tak nak n tak suke . Ntah laa , aku pon dah tak tau nak story pe , btw , yg daa tau sal sakit aku , aku hope sangat2 at korang sume , keep this secret k :')

secret of my heart

if i were to change the words I say to you , do you suppose they would reach you?? since that time , many seasons have passed but even though i always smiled at your side there is still one thing I can't say . I'm waiting for a chance secret of my Heart, i have no doubt if there will ever be a little bit of tomorrow the truth ought to be placed in our hands . i can't say , just a little more i'm waiting for a chance . I'm afraid to show you my soul for a while, I walk apart from you, but why is it that your face looks about to break ?? i want to protect you, i want to be close to you . I'm calling for a chance secret of my Heart, you understand, right? everyone feels like they want to escape sometimes but if that's all we do, then nothing can begin , i can't say, but surely, absolutely i'm calling for a chance . Can I tell the truth ?? these words i cannot speak hover around my lips , feel in my Heart, i just can't hide any more than this ,
CAUSE I LOVE YOU ..!!
I will be with you wherever you are , Can you feel my heart ?? I just wanna say I WANT YOU BE APART IN MY LIFE AND TOGETHER CAUSE I LOVE YOU . Can't you see you're my Dream ?? i can't bear to lose . this precious time I have spent with you when you feel ready to give up, just believe i just wanna say, I'm not lost anymore . Can't you see that ?? you're my dream NADIA . there will
come a day when all the lies will easily be broken apart and yet, things will never change Secret of my Heart, Our future is forever...

p/s : if grammer tonggang tebalek , sowy , B.I saye failed .

i cant !!

I can't stop my love for you
we spoke toward the future ,
like we had a place we could go together ,
I'll become your everything I believe in your promise ,
to never let go of my hand as we walk ,
before our eyes, the mystery of this incomplete map ,
has spread and expanded but it moved my heart so much...
however you arrange your words,
these thoughts can never be told enough ,
this love is whispering the meaning of affection ,
because the speed at which we both will walk
is surely not the same...
if it happens am beside you and you drop my
hand
so we don't lose one another, come back and
get me, okay ??
I won't say lies like "I hate you" but
For "I love you" that's never a lie isn't it ??
if I can't see you, if I can't be with you ,
don't you dare start getting lenient with your thoughts...
because this heart belongs to you and only you ,
so our love won't be torn apart,
the two of us will have to hold onto it as one and on those nights when uncertainty visits you take our love in your arms and embrace it tightly ,
of all of these irreplaceable things that you have given to me here the most precious thing you have given is you yourself . . .

*mummy ! I love you sayangs !

mood : cry+cry+cry :'(

23 March 2011

traslation for * lagu fav aku ( korean ) *

Genre : Pop Korean
Title : Nanatsu No Umi Wo Wataru Kaze No YouNi
( Like the Wind that Blows Across the Seven Seas )
Song by : Aiuchi Rina, Saegusa Yuka

( English Translation )

When will the uncountable "someday"s become
true?
Or will it even become true?
Only thinking about the reason I'm walking,
I couldn't even take a single step
Within me, only excuses keep piling up
Not a second will return, not a second will come
earlier
In a place like this, I can only believe in you
Like the wind that blows across the seven seas
Let's picture a future in our dreams
Whenever I turn back you were always there
So strongly there my heart could almost break
The brightly shining miracle in a world of
spraying waves
Look, it's a melting orange colour overflowing
the horizons
But still, the borders between reality and fantasy
will soon be crushed,
We won't fail again next time
Like a bud that looks for sunlight to grow up
Your smile always makes me stronger
Like the wind that blows across the seven seas
Tomorrow let's watch a red flower bloom
I want to feel you so strongly
Till the oasis breath in my heart stops
Even if the world is to revolve with sadness
I will be with you, I won't fold my wings
anymore
Like the wind that blows across the seven seas
Let's picture a future in our dreams
Whenever I turn back you were always there
So strongly there my heart could almost break
I want to feel you so strongly
Like the wind that blows across the seven seas .


* the end *

lagu fav aku ( korean )

Genre : Pop Korean
Title : Nanatsu No Umi Wo Wataru Kaze No YouNi
( Like the Wind that Blows Across the Seven Seas )
Song by : Aiuchi Rina, Saegusa Yuka


Kazoekirenai hodo no "itsuka" haitsu ni nattara
kanau no?
Kanau hi ha yattekuru no?
Aruku imi bakari kangaete
Hajime no ippoi ga fumidasezu ni
Jibun ni ii wake fueteku
Ichibyou taritomo modorezu ichibyou saki mo
miezu
Konna basho de shinjikireru no ha kimi no kokoro
Nanatsu no umi wo wataru kaze no youni
Aoi mirai ni yume wo egaku yo
Mune ga tsuburesouna hodo furimuku to itsumo
kimi ga iru
Atsuku kimi ga iru
Kirameku kiseki ha nami shibuki sekaijuu ni
Hora michiafureteiru suiheisen ni tokeru orenji
Demo genjitsu to risou to genkai no kyoukaisen
ga kowareteku
Nee tsugi ha kitto akiramenai
Hizashi sagashite sodatsu tsubomi no youni
Kimi no egao ni terasarete gyutto tsuyoku naru
Nanatsu no umi wo wataru kaze no youni
Ashita ni akai hana wo sakasou
Kokoro no oashisu iki mo tomarisouna hodo
Tsuyoku kimi wo kanjitai
Kono sekai ga kanashiku mawaru toshitemo
Kimi to ikiru yo mou tsubasa ha tatamanai
Nanatsu no umi wo wataru kaze no youni
Aoi mirai ni yume wo egaku yo
Mune ga tsuburesouna hodo furimuku to itsumo
kimi ga iru
Atsuku kimi ga iru
Tsuyoku kimi wo kanjitai
Nanatsu no umi wo wataru kaze no youni


* the end *

saya salah apew :'(

apew salah aku weh ?
Apew yang aku wat sampai ko mara kat aku sangat sangat ?
Sampai ko cakap ko tak nak text , komen n sebagai nye nan aku .
Aku salah apew ?
Apew weh ?
Apew ?
Kenapew jadi cam nie ?
Kenapew ?
Keceriaan yang kite wat , kite bina slame nie sekarang dah berubah .
Keceriaan tuu berubah menjadi kesakitan .
Kesakitan tuu dah wat jiwa aku kosong .
mind aku pon kosong skang .
Kosong disebab an keceriaan tuu berubah ke-arah kesakitan .
Weh !
Kenapew perlu jadi cam nie ?
Kenapew dowh ?
Aku tak paham .
Sumpah ! Demi allah , aku memang tak paham skang .
Kenapew nie yang aku terime sedangkan aku baru jerk nak mendapat kebahagiaan tuu .
Tapi kenapew ini yang ko bagi at aku ?
Kenapew ?
Terangkan-lah at aku agar aku buleyh tenang dan terima dengan redha .
Ko tau ape yang aku rase skang ?
Aku rase nak sangat kuarkan sejenis cecair yang ber-warna MERAH menyala tuu .
Tau kenapew ?
Aku dah tak sanggup lagi nak terima / hadapi nye lagi .
Apew yang dalam pikiran aku skang juz 1 , aku nak kua .
Hanye itu jer jalan yang buleyh menenangkan aku .

*Aku mintak map at korang sume andai ade tersalah silap . Maybe 1 days , kitew akan jumpe lagi . Aku g dulu .*

p/s :
awak . Saye kua tau . Saye kua dalam keadaan yang tak berape bagoz . . Lagi pon awak taukan saye nga demam , tape , awak jangan risau kan saye . Awak risaukan diri awak tuu . Saye sayang awak sangat sangat . Papai . .

18 March 2011

kerana cinta

Tlah ku temui banyak cinta dihati ini datang dan pergi .
Selimut kasihku yang biru didalam diri hati .
Biar ku rentangkan cintaku .
Menarik ku di atas senduku .
Sendirinya aku tak berkasih didalam milik hati .
Karna cinta aku jadi sepi .
Karna cinta aku jadi riang .
Karna cinta aku jadi pilu .
Karna cinta kini ku sendiri .
Karna cinta membuatku hilang .
Karna cinta matahari pergi .
Namun ku yakin dalam hatiku .
Ku tau kau cinta .
Ku tau kau sayang .
Begitu juga yang kurasakan hanya kau yang kudambakan .
Di hatiku yang ada hanya cintamu .
Di cintaku hanya untukmu seorang .
Di hatiku yang ada hanya cintamu .
Cintaku untukmu slamanya .
Cintaku tak boleh membunuhku . . .

12 March 2011

egat tau !

awakkkkkkkkkkkkkkkkk !
awak ckap if abah nek pangkat , awak kene pindah kan ? awak nak pindah mane ? abez tuu , macam mane ngan orang ? awak nak tinggal an orang sorang2 kerh ? awakkkk . . kite tanak jaoh dari awak lah ! awak pham tak ?! kite tak nak ! hoi ! dady sayang mumy tau ! tolong laa . jgan wat kite kuar darah . sumpah ! kite nak cry . tapi kite tahan . awakkkk ! if abah dapat nek pangkat n awak kene pindah , awak janji nan kite , awak jage diri bek2 k sayang . yang pentingkan , awak jgan curang tau ! egat tuu ! awak paham tak ?! jangan CURANG uke ?! if awak curang , awak tengok , awak takkan jupe kite lagi . sampai bile2 . kite tak men2 wak . kite siez . kite cakap nie bab kite tol2 sayangkan awak . awak egat eyh pesan kitew tuu .

09 March 2011

cume kamu

Awak . . .
Saye terok kan ? Saye jaat kan ? Saye hine kan ? Saye bodoh kan ? Saye . . . Ermmm . Sume nye saye tau awk . Saye sedar sapew diri saye .
Awak . . .
Map kan saye yer . Saye mungkin tak layak untuk awak . Saye mungkin bukan yang terbaek untuk awak . Saye mungkin tak setaraf dengan awak . Saye sedar wak . . .
Awak . . .
If saye wat keje giler , awak mara tak ? If saye balek alek kejalan yang lame dulu , awak suke tak ? Awak bagi tak ? If paper jadi kat saye , awak sedeyh tak ? If saye terpakse pergi walaupon bukan kehendak saye , awak terima tak ? If saye nak wat yang melibatkan nyawe saye , awak halang tak ?
Awak . . .
Saye jauh ngan awak . Saye kat penang skunk . Andai kate pape terjadi dekat saye , awak jangan nangez tau . Buwox t muke awak . Comot t . Saye tak nak n saye tak suke awak nangez untuk saye .
Awak . . .
Andai pape jadi dekat saye t , awak terime ye dengan redha . Awak jangan salahkan diri awak tau ! Sebab awak tak salah . Sume salah saye sebab saye yang nak .
Awak . . .
Saye sayang awak sangat sangat n teramat sangat tau . Saye tak lupe janji kite . Saye sentiase egat pesan awak . Nanti , awak jage diri baek baek tau . Jangan lupe makan . Awak jage kesihatan awak . Awak egat tu . Saye pergi dulu ye :')

p/s : iloveusofuckindamnmuch FAIZATUL NADIA .
awak COKLAIR saye lah !

mood : crying :'(

03 March 2011

maafkan aku

detik waktu terus berjalan berhias gelap dan terang .
suka dan duka tangis dan tawa tergores bagai lukisan seribu mimpi berjuta sepi .
hadir bagai teman sejati di antara lelahnya , jiwa dalam resah dan air mata kupersembahkan kepadaMu yang terindah dalam hidupKu .
meskipun ku rapuh dalam langkah , kadang tak setia kepadaMu , namun cinta dalam jiwa hanyalah padaMu .
maafkanlah bila hati tak sempurna mencintaiMu .
dalam dadaku harap hanya diriMu yang bertahta .
detik waktu terus berlalu dan semua berakhir padaMu . . .

01 March 2011

alamak !

 alamak !
aku malu laa nak ckap . haish ! ko wat aku masok air uh . ko epening an ? tapi tadi aku bace blog ko au . aku ase len plak . bkan perh , betol uh ckap ko , jelez an tgok couple2 len ? kenapew laa aku taa cam dowang . cam ko ckap tuu . aku sedeyh uh . idop aku sunyi . tp 1 jerk laa , ko kire untung gak ader dyer dari aku ? i'm alone now dear :'(    aku sunyi dowh . macam ko ckap gak , FACEBOOK n HANFON daa tanak gune ikot aty . tapi taleyh gak . FACEBOOK tuu tempat aku ngadu bile aku sedeyh , biler aku epy , bile aku bosan . HANFON lak , tempat aku singkap alek kenangan lame aku , tengok pixca , dengar lagu n tgok laa per yang patot lam tuu . kitew samew kan ? eyh tak ! ko TAKEN , aku SINGLE . len2 ! adessss ! haish ! aper aku merepek nieh ? aku naa ckap len arh . adoit ! aku senanyer naa no fon ko . bukan nak wat per , nak wat ko ilang bosan . yelaa , ko bosan an dok sowang2 ? , tapi aku segan naa mintak . errrrr . bukan bab per , yelaa , takot2 ko tak sudi nak bagi , malu laa aku t . adesssss ! 

p/s : if ko sudi bagi , ko anta at meseg eyh . aku tunggu . if tanak bagi , tayah ! aku tak pakse pon . heee :)

mood ; malu giler + mentong :P

searching

ader ker orang macam dyer ?
ader ker orang yang care nyer samew cam dyer ?
caring , funny , crazy , lovely ?
ader ker ?
mungkin ader .
taperh . .
aku akan cari macam dyer  .
walaupon lambat , yang penting aku dapat .
:')

mood : searching someone can take me away n give me love :')

selamat berbahagia :')


awak . .
kenapew awak tinggal an sayew ? kenapew wak ? awak janji tak kan tinggal an sayew kan walau aper pon yang jadi , tapi awak tinggal an sayew gak . kenapew wak ? apew salah sayew ? aper yang sayew daa buat at awak sampai awak sanggup tinggalkan untuk dyer ? kenapew wak ? sayew lagi lame dari dyer kan ? awak kenal dyer baru jerk kan ? tapi awak ley putoz an relation kite camtu jerk kan ? kenapew wak ? tolong beri penjelasan at sayew .plez awak . i'm begging tuu u :'(  tak cukop kerh kasih sayang yang sayew bagi kat awak ? tak cukop kerh mase yang sayew luangkan tok awak ? ary2 after alek keje mesti jupe awak kan ? lepak nan awak kan ? sayew teringat , bile kite lepak jerk , awak mesti tumbuk2 sayew kan ? awak gigit bahu sayew kan ? awak cubit sayew kan ? yang paling bez , awak hug sayew kan ? sayew rindu sume tuu :'(  
awak .  .
awak tak rindu kerh sume tuu ? awak tak rase kerh aper yang sayew rase ? awak munkin tak rase aper yang sayew rase kan ? sebab sekarang awak sedang bahagia . kan awak kan ? betol tak ? awak , walaupon awak dah jadi milik owang len , taperh , sayew terime sebab sayew nak awak bahagi walaupon sayew yang terluke .
awak . .
awak jage dyer baik baik yer ? awak jangan penah sakitkan dyer tau . awak sayang laa dyer macam mane awak penah sayangkan sayew dulu . awak jangan curang nan dyer tau ? awak setia yer . sayew tak nak awak wat sume tuu . nanti mesti dyer sakit biler awak wat sume tuu . biler dyer sakit , dyer mesti menangez macam sayew gak . sayew tak nak awak buat dyer macam tuu tau . cukop laa sekali awak daa buat at sayew macam tuu , menangez sebab awak tapi bukan kali yang kedua mase awak bersame dyer  . jangan buat tau ! igat pesan sayew k :')

p/s : sayew akan bahagia if awak bahagia . jangan penah pikr pasal sayew lagi yer . awak pergilah terbang bersame same dyer . dyer iklas sayangkan awak . tak sia sia sayew lepaskan awak n bagi dyer jage awak . awak jage diri baik baik tau . sayew sayang awak sangat sangat . tapi sayew terpakse pergi . hope 1 day kite akan jumpe lagi :')

mood : miss her + crying non stop :'(

perit !

uke .  aku ilang lagi sowang kawan . kawan bek aku . bagoz ! pas aku ilang awek aku , ko lak g an . bagoz ! ko g laaa . ko tinggal an aku sowang2 . sepi jerk an  . kowang penah tau aty aku ? sumpah ! kowang wat aku sakit giler . mmg sakit dowh ! kowang dudok at tempat aku , per kowang ase . if stakat aku ilang awek aku , taperh . aku ley cari len tp lambat ckit but nie tak ! aku ilang kawan bek . kwan yang epy an aku time aku nga sakit , sedeyh , sume arh . tapi skunk ko g tggal an aku gak an ? kenapew ? perlu ker ko wat camtu ? napew nieh yang aku dapat ? weh ! aku sakit dowh . sakit giler . perit sial ! tolong arh . 1 jerk aku naa ckap , ko daa g tinggal an aku an ? uke2 . kowang twoz g , jgan patah balek uke !

rose

……. , . – . – , _ , …….bunga ini
……… ) ` – . . ‘ `( …….ku persembahkan
…….. / . . . .`\ . . \ ……..untukmu
…….. |. . . . . |. . .| ……..yang terindah
……… \ . . . ./ . ./ ………
……….. `=(\ /.=` ………walau
………… `-;`.-’ …………kita tak
…………... `)| … , ……..bertemu
……………. || _.-’| ……..
…………. ,_|| \_,/ ……..ku yakin
……. , ….. \|| .’ ………….bintang pasti
  ……. |\ |\ ,. ||/ ………….kan bersinar
  …. ,..\` | /|.,|Y\, …………yang selalu
….. ‘-…’-._..\||/ ………….menyinarimu di malam hari
............._.-`Y| …………..
………….. ,_|| ……………semoga
……………. \|| ………..bunga ini
…………….. || ……….dapat menerangi
…………….. || ………..di setiap langkah
…………….. |/ …….mu saat aku tiada .

p/s : juz tok ko sayunk . tp ko daa g tggal an aku . ko g nan owang len . taperh . aku redha  . aku akan epy if ko epy :')

peringatan

Jika kamu memancing ikan....Setelah ikan itu terlekat di mata kail, hendaklah kamu mengambil ikan itu....Janganlah sesekali kamu LEPASKAN ia semula ke dalam air begitu saja....Kerana ia
akan SAKIT oleh kerana bisanya ketajaman mata kailmu dan mungkin ia akan MENDERITA selagi ia masih hidup. Begitulah juga ......... Setelah kamu memberi banyak PENGHARAPAN kepada seseorang...Setelah ia mulai MENYAYANGIMU hendaklah kamu MENJAGA hatinya....Janganlah sesekali kamu meninggalkannya begitu saja....Kerana dia akan TERLUKA oleh kenangan bersamamu dan mungkin TIDAK dapat MELUPAKAN segalanya selagi dia mengingatimu. ... Jika kamu menadah air biarlah berpada, jangan terlalu mengharap pada takungannya dan janganlah menganggap ia begitu teguh.... cukuplah sekadar keperluanmu. ...Apabila sekali ia retak.... tentu sukar untuk kamu menambalnya semula.... Akhirnya ia dibuang.... Sedangkan jika kamu cuba memperbaikinya mungkin ia masih dapat dipergunakan lagi....Begitu juga jika kamu memiliki seseorang, TERIMALAH seadanya....Janganlah kamu terlalu mengaguminya dan janganlah kamu menganggapnya begitu istimewa....Anggaplah dia manusia biasa. Apabila sekali dia melakukan KESILAPAN bukan mudah bagi kamu untuk menerimanya.... akhirnya kamu KECEWA dan meninggalkannya. Sedangkan jika kamu MEMAAFKANNYA boleh jadi hubungan kamu akan TERUS hingga ke akhirnya....Jika kamu telah memiliki sepinggan nasi... yang kamu pasti baik untuk dirimu. Mengenyangkan. Berkhasiat.Mengapa kamu berlengah, cuba mencari makanan yang lain..Terlalu ingin mengejar kelazatan.Kelak, nasi itu akan basi dan kamu tidak boleh memakannya. Kamu akan menyesal. Begitu juga jika kamu telah bertemu dengan seorang insan..... yang pasti membawa KEBAIKAN kepada dirimu. MENYAYANGIMU. ..MENGASIHIMU. ..Mengapa kamu berlengah, cuba MEMBANDINGKANNYA dengan yang lain. Terlalu mengejar kesempurnaan.Kelak, kamu akan KEHILANGANNYA apabila dia menjadi milik orang lain... Kamu juga yang akan MENYESAL.....

p/s : * renungan bersama~~ ( peringatan utk sesiapa yg da brpunya :) )

don't cry

 whe you were here before,,,,,
couldn't look you in the eye,,,,,
you're just like an angel,,,,
your skin makes me cry,,,,
you float like a everything,,,,
in a beautiful world,,,,
i wish i was special,,,,
& you're so fucking' special,,,
but i'm a creep,,,,
i'm a weirdo,,,,
what the hell am i doing here??,,,,
i don't belong here,,,
i don't care if it hurts,,,,
i wanna have control,,,
i want a perfect body,,,,
& i want a perfect soul,,,,
i want you to notice,,,,
when i'm not around,,,,
you're fucking'' special,,,,
i wish i was special,,,,
but i'm creep againt,,,,
i'm a weirdo,,
what the hell am i doing here???,,,,
when i don't belong here,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
she 's running out aganit!!!!,,,
she's running out,,,,
'''she run,,she run '''
she run run and runnnnnn,,,, . . . . . .
whatever makes you happy,,,,
& whatever you want,,,,
you're so fucking' special,,,,
& i wish i was special...........

...... end .....

pergilah

Hatiku sedih ,
Hatiku gundah ,

Tak ingin pergi berpisah ,
Hatiku bertanya ,
Hatiku curiga ,
Mungkinkah ku temui kebahagiaan seprti disini ?
Sahabat yang selalu ada dalam suka dan duka ?
Tempat yang nyaman kala ku terjaga ?
Dalam tidurku yang lelap ?
Pergilah sedih ,
Pergilah resah ,
Pergilah gundah ,
Jauhkan resah ,
Lihat segalanya lebih dekat Dan aku boleh menilai lebih bijaksana
Mengapa bintang bersinar ?
Mengapa air mengalir ?
Mengapa dunia berputar ?
Lihat segalanya lebih dekat Dan ku akan mengerti . .

hargailah dyer :')

Pada suatu pagi di satu sekolah menengah, ada seorang pelajar bertanya pada seorang guru yang sedang mengajar. Ketika itu, guru tersebut sedang menyentuh mengenai kasih dan sayang secara am. Dialog di antara pelajar dan guru tersebut berbunyi begini :

Pelajar: Cikgu, macam mana
kita nak pilih seseorang yang terbaik sebagai orang paling kita sayang?. Macam mana juga kasih sayang itu nak berkekalan?

Cikgu : Oh, awak nak tahu ke?.Emmm...baiklah, sekarang kamu buat apa yang saya suruh. Ikut je ye...mungkin kamu akan dapat apa jawapannya

.Pelajar: Baiklah...apa yang saya harus buat?

Cikgu: Kamu pergi ke padang sekolah yang berada di luar kelas sekarang juga. Kamu berjalan di atas rumput di situ dan sambil memandang rumput di depan kamu, pilih mana yang PALING cantik tanpa menoleh ke belakang lagi walaupun sekali. Dan kamu petiklah rumput yang PALING cantik yang berada di depan kamu tersebut dan selepas itu bawa balik ke kelas.

Pelajar: Ok. Saya pergi sekarang dan buat apa yang cikgu suruh. Apabila pelajar tersebut balik semula ke kelas, tiada pun rumput yang berada di tangannya. Maka cikgu pun
bertanya kepada pelajar tersebut.

Cikgu: Mana rumput yang cikgu suruh petik?

Pelajar: Oh, tadi saya berjalan di atas rumput dan sambil memandang rumput yang berada di situ, saya carilah
rumput yang paling cantik. Memang ada banyak yang cantik tapi cikgu kata petik yang paling cantik maka saya pun terus berjalan ke depan sambil mencari yang paling cantik tanpa menoleh ke belakang lagi.. Tapi sampai di penghujung padang , saya tak jumpa pun yang paling cantik. Mungkin ada di antara yang di belakang saya sebelum itu tapi dah cikgu cakap tak boleh menoleh ke belakang semula, jadi tiadalah rumput yang saya boleh petik.

Cikgu: Ya, itulah jawapannya. Maknanya, apabila kita telah berjumpa dengan seseorang yang kita sayang, janganlah kita hendak mencari lagi yang lebih baik daripada itu. Kita patut hargai orang yang berada di depan kita sebaik-baiknya. Janganlah kita menoleh ke belakang lagi kerana yang berlaku tetap dah berlaku. Dan semoga yang berlalu tidak lagi berulang. Jika kita berselisih faham dengan orang yang kita sayang itu, kita boleh perbetulkan keadaan dan cuba teruskan perhubungan tersebut walaupun banyak perkara yang
menggugat perhubungan tersebut. Dan ingatlah orang yang kita sayang itulah kita jumpa paling cantik dan paling baik pada MULAnya walaupun nak ikutkan banyak lagi yang cantik dan baik seperti rumput
tadi. KECUALILAH jika perhubungan tersebut tak boleh diselamatkan lagi, maka barulah kita mulakan sekali lagi. Maka sayangilah orang yang berada di depan kita dengan tulus dan ikhlas. SAYANGILAH MEREKA YANG TERSAYANG!!!