26 March 2011

biarlah rahsia

Ye kan , aku saket tade sapew pon yg tau kan . Ermm . Naseb aku kowt . Ntah laa . Taperh , mybe dowang bukan taknak amek tau or pe , mybe gak dowang tak tau aku de sakit per . Uhux3 . Aku tak kesa tapi sbenanye dowang patot tau tp ntah . Aku tak nak n tak kan bagi tau aku de sakit pe . Biar laa segalanya hanye aku yang tau n orang2 yang dah tau . Bagi yang belom tau , tak payah laa kowang sume nak amek tau. Aku bukan pe , juz tak nak susah an kowang jerk . Tak nak kowang isau . G pon perlu ke kowang isau an aku ?? Perlu ke kowang amek tau sal insan yang hine nie ?? I tink not . If kowang sume sayang an aku , kowang patot daa tau aku sakit per . Ermmm . Ntah laa . Aku pon tak tau macam mane nak cakap . Bukan pe juz tekilan coz kowang sume tak penah amek tau pasal aku . Time aku daa separoh nak mati , baru korang sume nak datang n amek tau if tak , tak de laa korang nak mek tau . Korang ignore je aku . Huhu . Yelaa . Aku tau capew aku . Famly pon endah tak endah je sal aku . Nak hope at sapew agy ?? Awek aku ?? Ermmm , tuu pon if dye tau situasi sbenar aku . G pon aku tak penah bagi tau dye situasi aku yg sebenarnye . Bukan aku tak nak story or bg tau dye but aku memang tak nak dye risau , tak nak dye jadi tak tentu hala , 24/7 pikir an aku . Tak kan nak pikir sal aku je , dye kne gak pikir bende len . Aku memang tak suke nak menyusah an orang yang aku sayang . Dye always tengok n egat aku sihat je bab aku tak tunjuk at dye yg aku sakit . Andai kate laa dye tau story sbenar situasi aku , aku tak tau laa pe nak cakap . Sebab aku tak nak tengok dye nanez . Lagi2 menangez sebab aku . Aku tak nak n tak suke . Ntah laa , aku pon dah tak tau nak story pe , btw , yg daa tau sal sakit aku , aku hope sangat2 at korang sume , keep this secret k :')

3 comments:

  1. aah.. bgus larhh.. berahsia la smpai mati..
    smpan dlm kubur skali rhsia tu,, sengal btol larhh :'(

    ReplyDelete
  2. erm , sad n best story . pape pon secret just simpan slagi kite leh simpan but sum time kite kena gak gtau sum one that kite trust . tp igt kechik , jgn trsilap org . a/u doakan smoge sembut dr pnyakit tu . cpt2 siht ea . :))

    ReplyDelete
  3. nad : yer2 . pasnie sayew simpan then bawak pergi kubur tau sayang . hahahha :P

    ain : tenx yaww for your advuce . i will :).

    ReplyDelete