23 March 2011

saya salah apew :'(

apew salah aku weh ?
Apew yang aku wat sampai ko mara kat aku sangat sangat ?
Sampai ko cakap ko tak nak text , komen n sebagai nye nan aku .
Aku salah apew ?
Apew weh ?
Apew ?
Kenapew jadi cam nie ?
Kenapew ?
Keceriaan yang kite wat , kite bina slame nie sekarang dah berubah .
Keceriaan tuu berubah menjadi kesakitan .
Kesakitan tuu dah wat jiwa aku kosong .
mind aku pon kosong skang .
Kosong disebab an keceriaan tuu berubah ke-arah kesakitan .
Weh !
Kenapew perlu jadi cam nie ?
Kenapew dowh ?
Aku tak paham .
Sumpah ! Demi allah , aku memang tak paham skang .
Kenapew nie yang aku terime sedangkan aku baru jerk nak mendapat kebahagiaan tuu .
Tapi kenapew ini yang ko bagi at aku ?
Kenapew ?
Terangkan-lah at aku agar aku buleyh tenang dan terima dengan redha .
Ko tau ape yang aku rase skang ?
Aku rase nak sangat kuarkan sejenis cecair yang ber-warna MERAH menyala tuu .
Tau kenapew ?
Aku dah tak sanggup lagi nak terima / hadapi nye lagi .
Apew yang dalam pikiran aku skang juz 1 , aku nak kua .
Hanye itu jer jalan yang buleyh menenangkan aku .

*Aku mintak map at korang sume andai ade tersalah silap . Maybe 1 days , kitew akan jumpe lagi . Aku g dulu .*

p/s :
awak . Saye kua tau . Saye kua dalam keadaan yang tak berape bagoz . . Lagi pon awak taukan saye nga demam , tape , awak jangan risau kan saye . Awak risaukan diri awak tuu . Saye sayang awak sangat sangat . Papai . .

No comments:

Post a Comment