01 March 2011

selamat berbahagia :')


awak . .
kenapew awak tinggal an sayew ? kenapew wak ? awak janji tak kan tinggal an sayew kan walau aper pon yang jadi , tapi awak tinggal an sayew gak . kenapew wak ? apew salah sayew ? aper yang sayew daa buat at awak sampai awak sanggup tinggalkan untuk dyer ? kenapew wak ? sayew lagi lame dari dyer kan ? awak kenal dyer baru jerk kan ? tapi awak ley putoz an relation kite camtu jerk kan ? kenapew wak ? tolong beri penjelasan at sayew .plez awak . i'm begging tuu u :'(  tak cukop kerh kasih sayang yang sayew bagi kat awak ? tak cukop kerh mase yang sayew luangkan tok awak ? ary2 after alek keje mesti jupe awak kan ? lepak nan awak kan ? sayew teringat , bile kite lepak jerk , awak mesti tumbuk2 sayew kan ? awak gigit bahu sayew kan ? awak cubit sayew kan ? yang paling bez , awak hug sayew kan ? sayew rindu sume tuu :'(  
awak .  .
awak tak rindu kerh sume tuu ? awak tak rase kerh aper yang sayew rase ? awak munkin tak rase aper yang sayew rase kan ? sebab sekarang awak sedang bahagia . kan awak kan ? betol tak ? awak , walaupon awak dah jadi milik owang len , taperh , sayew terime sebab sayew nak awak bahagi walaupon sayew yang terluke .
awak . .
awak jage dyer baik baik yer ? awak jangan penah sakitkan dyer tau . awak sayang laa dyer macam mane awak penah sayangkan sayew dulu . awak jangan curang nan dyer tau ? awak setia yer . sayew tak nak awak wat sume tuu . nanti mesti dyer sakit biler awak wat sume tuu . biler dyer sakit , dyer mesti menangez macam sayew gak . sayew tak nak awak buat dyer macam tuu tau . cukop laa sekali awak daa buat at sayew macam tuu , menangez sebab awak tapi bukan kali yang kedua mase awak bersame dyer  . jangan buat tau ! igat pesan sayew k :')

p/s : sayew akan bahagia if awak bahagia . jangan penah pikr pasal sayew lagi yer . awak pergilah terbang bersame same dyer . dyer iklas sayangkan awak . tak sia sia sayew lepaskan awak n bagi dyer jage awak . awak jage diri baik baik tau . sayew sayang awak sangat sangat . tapi sayew terpakse pergi . hope 1 day kite akan jumpe lagi :')

mood : miss her + crying non stop :'(

2 comments:

  1. saba la erkk.. mybe dia bkn jodoh kaw..
    allah kan sentiasa berikan yg terbaik tuk umatnye.. :)

    ReplyDelete
  2. aku memang saba pon .
    taperh . yang penting dyer epy , cukop tok aku :)

    ReplyDelete