29 April 2011

kawan 9 taon !

25 april 2011 aku keluar g teman an kawan bek aku yang daa lame kau kawan start dari skola lagi . dyer dapat masok KOLEJ TEKNOLOGI TIMUR kat SEPANG sanew tuu haa . ( bapak jaoh ko dapat ara ! ujung dunie beb ! hahaha ! ) mase nak anta dyer nieh , tader sapew tau jalannak tuju kesane ( kate si kucink cute nieh haa :P )  aku pon bawak laa dyer , tunjuk n anta laa dyer nan MAK n ADEQ dyer si BUNTAT tuu . ( kene laa tolong kawan-kawan kan . . ) huuhuh . sebelom gerak nieh , macam-2 yang jadi , daa laa gerak lambat , pastu , ader plak bende yang jadi , tuu  laa , nie laa , haish ! sampai fon dyer pon ley ilang , ( xcited sangat nak masok kolej ==' ) . coz time tuu dyer nga lapa . ( huh ! makan jelaa yang ko tau kucink ! :P ). time nga mkan tuu , aku tengok dowang adeq bradik , sweet jerk uh . mane tak nyer , dowang mkan pon bersuap . sweet giler laa . ( kalau laa aku nyer adeq bradik cam tuu , mesti bez an ) :(

tengok laa tuu ! manje giler adeq dyer nan dyer , sweet jerk uh . ( jelez-jelez nieh ! ) . lepas jerk makan , kitowang pon twoz gerak g kolej dyer , ( time tuu daa lambat daa ) gerak punyer gerak , jalan puyer jalan , akhir nyer , sampai gak , ( tuu pon nan pertolongan CIK NAD ) huuhu . mase sampai tuu , plak , aku ase nak tergelak p[on ader , ( mase nak daftar diri dyer ) , dyer laa orang yang paling 1st daftar ( last skali laa ) hahah ! after daftar , orang-orang yang interview dyer tuu pon tewoz kemas-kemas meja then tutop kaunter . hahaha ! ( ara wat lawak ) . pastu  g anta dyer cek-in hostel . after that kitowang kuar kejap coz g cari barang-barang dyer , ( ader yang tak cukop n tetinggal uh ) . mase nga beli barang-barang tuu , leyh plak dyer ter-nampak somting nieh , huh ! bagai nak giler nak gak bende tuu . ( macam dak kecik ! ) kowang mesti nak tau ape an ? haaa ! nie dyer . . . .

nie laa yang ara nak senanyer kalau korang nak tau .
snap picx with ULTRAMAN ! hahah !

lepas beli barang-2 dyer , kittowang pon alek hostel anta dyer n pastu , kitowang pon alek laa kerumah semulaa . tamat lah kisah si kucink cute nieh :D= ARA MALEK =




STORY suda HABIS

2 comments: