29 April 2011

rindu DIGIMON sayew :'(

korang-korang ! aku epy laa . heheh tapi . . aku rase laen plak kali nieh , aku epy plak , ( epy kenapew ? ) sebab aku jumpe dyer alek . huhuuhu . giler ! aku epy laa sengal :D tapi aku pelik , tiap kali aku jumpe dyer , dyer mesti lam bad situasion . demam laa ,tuu laa , nie laa. aku pon nek tak pham ( merungut plak ko nie kecik ! ) bukan per , kadang-2 terpikir gak , kenapew jadi camtuu . huhuh . jumpe dyer then lepak at kedai minum . epy kowt even kitowang  jumpe pon tak lame dalam sejam camtuu jerk but I'M HAPPY :D
yeah ! epy laa epy . tapi . . . dyer jaat ! ( kenapew ? ) dyer take DIGIMON kesayangan kite . ( adesss ! ) dyer cakap dyer nak jage digimon tuu . huhuhu . kite bagi laa , tapi tak tau plak kite ley rindu at digimon kite tuu . ( padan muke kaw cik ! sapew soh bagi . hahaha ! ) warrrrr ! ;'(
taperh . . . dyer daa janji , dyer jage digimon kesayangan kitew tuu baek-2 . kitew trust dyer laaa ! heeeee :)


miss my DIGIMON ;'(
colorfull G-SHOCK
 p/s : awak !!! awak jage elok-2 tau DIGIMON sayew nieh .  ingat aper sayew pesan kat awak tuu k .





STORY suda HABIS

No comments:

Post a Comment