20 May 2011

maen hujan

yes-2 ! maen hujan ! sumpah weh ! daa lame aku tak men ujan . huhu . bez plak biler aku dapat men ujan. hahaha ! dengan kesejukan yang teramat sangat-2 , tak ader plak yang sudi memanas an bdan aku . huuhhuhu  ! ( untung-lah ader kaseh sayang-kan =_=" ) lamew gak laa tunggu ujan tuu nak benti , tapi tak benti-2 gak ( naek tension aku ! ) tunggu punye tunggu , ujan tak gak benti ( time tuu da bengang ) coz time tuu ekot an ader shooting , tapi disebab an ujan , teroz tak jadi shoot ( tunda ke 22 may nie plak dah ) huhuh . agak lame gak laa ddok kat playground ( beteduh coz hujan kan ) lepak dan lepak akhir nyer aku daa menyirap teroz gerak ( balek )huhuhu .





STORY suda HABIS

spend time

selasa 17 may 2011 aku kuar nan kawan-2 + adeq-2 aku g kl coz nak tengok wayang citer KONGSI ( LU LANGSI LU MATI )kitorang kuar tenga ary , time tuu membe-2 n adeq-2 aku daa campai sanew . ( aku jerk yang lambat =_= ) mane tak lambat nyer , tdow pon kol bapew ,kol 8 pagi coz alek dari SET kol 6 pagi . huhuhu . penat giler kowt . sampai-2 umah , aku tdow twoz . then kol 12 plan nak kuar , tapi tak jadi , coz aku bangon lambat . kol 2 bawu aku kuar umah ( aku bngon kol 1.30 plak , orang sembahyang zohor baru aku bangon. huhuh ) tuu pon mak aku kejot an coz seblom tuu daa bagi tau mak aku aku nak kuar ( maklum-lah , anak mak an . memang camtuu . hahah ! ) :P lepas mak aku kejut an jerk aku pon teroz bangon n kol adeq + member aku tanye dowang sume at ner , huhuh . pas kol jerk , aku teroz mandi-2 n gerak kuar . huhuh . sampai jerk kl , aku tak ckap banyak teroz cari dowang n pastu teroz beli tiket wayang ( sampai kol 2.30 , citer tuu start kol 5.30 ) pisang dowh kitowang kat ctu . lepak sambil menunggu wayang bermule kitowang pon kuar dari TS tuu n g jalan-2 kat BB n konon nyer nak g PAVILION laa kan , tapi tak jadi coz ader plak minah sowang nie nampak plak VINCCI then masok dalam cari BELT , teroz tak jadi g PAVILION ( cari BELT jerk kat 2-jam . errrrr ) pas dyer beli jerk belt tuu ,
teros masok alek TS coz wayang dah nak start daa . huhuhu . tengok then tengok , citer pon abez sudah . hahah ! kitorang pon ape lagi , kuar n lepak kat depan TS coz tunggu abg membe aku amek dyer . time nga menunggu tuu , aku dpat plak 1 text dari membe aku , dyer soh aku cari 60 orang lelaki n 39 orang perempuan . ( mane aku nak cekau ? bagi tau pon las minit ) coz nak pakai tok shooting esok . adesss ! aku pon kol sanew sini coz nak cari budak punyer pasal . lepas kol sanew sini , aku pon gerak alek uma membe aku . ( aku daa tak larat kot nak alek umah ) sampai uma membe aku tuu , aku teroz tdow . huuhu :(







STORY suda HABIS

09 May 2011

lantak kaw lah !

1st aku nak ckap , aku MAT REMPIT , pesal ? tak suke kawan nan aku ? lantak kowang lah ! ader aku kesah kerh ? sikit pon tak lah ! tak heran pon tak der kawan cam kowang tuu . tak mati pon lah ! kowang jangan pikir sume mat rempit jaat lah , pikir gune otak ! jgan gune kaki uke . daa moto jerk yang aku ader , aper aku leyh wat ? tuu jer kenderaan aku , aku nak begerak kesanew kemari , juz MOTOR jerk yang aku ader . aku tak mampu nak pakai KETE cm kowang . jgan pandng hine sgat kat mat rempit , tak sume nyer busuk ! abez cam ner nan bapak or family kowang yang g keje nek moto ? pakcik yang da tua tuu nek moto g masjid , pasar sume tuu ? mat rempit gak kerh ? jgan asal nampak budak nek moto jerk kowang teroz cop MAT REMPIT , selidik dulu aper sume latar blakang budak yang ko label an mat rempit tuu . pikir kearah positif , kowang sume skolah kan ? jgan jadi bebal + bodoh uke ! ader otak , pikir elok-2 . time keje , keje . time kuar mlepak , mlepak . kuar jalan-2 , jlan-2 . time style , style uke ! lagi skali aku cakap , ader OTAK gune BAEK_2 !! jangan label orang yang tak elok sedangkan diri korang pon tak perfect .

p/s : tader sapew pon yang perfect lam dunia nieh . terase ? mintak map laa yer , nie kenyataan . .


STORY suda HABIS

bajet malam minggu

8 may 2011 :
hahah ! maen giler laa budak-2 nieh , buleyh plak ajak g kesanew kesini . adesss !
cam bese laa kan , MAT REMPIT macam kami nie , petang-2 AHAD mesti kuar melepak sanew sini , pot lepak ( tabong haji ) hahaha ! :) semalam tol-2 sengal , daa laa aku baru bangon tdow pastu dpat kol dari dak nieh haa , ajak aku mlepak tempat bese , adess ! ( mal ! aku nga kering uh . . pisang ! ) aku pon bangon-2 , tak pikir paper , mandi-2 n twoz gerak ( sebelom gerak , mintak dwet luu kat mak aku rm10 ) hahaha ! ( anak mak an , memang cam nie . ) heheheh :PP aku pon per agyh , gerak laa , gerak punye gerak sampai kat lokasi melepak . time sampai tuu pon tader budak-2 , yang ader juz 2-3 kepale jerk . huhuh . ( yang len daa ilang ! hahah !) lepak punye lepak sampai malam gak laa . then kitowang masok town jap pusing-2 ( sajew wat line panas ) huhuh . pusing punyer pusing , masing-2 daa petak . . mane tak nyer , asyik-2 pusing tempat yang samew jerk . huhuh pas pusing-2 tuu , kitowang masok higway ( buleyh plak bajet wat cam malam minggu ) =_=' masok jerk higway , ermmmmmmmmmmm . taya cakap , sendiri pikir laa kan ( masing-2 FLY ! ngeeee~ ) daa puas maen higway , sume petak alek , tak au mane hale tuju dh . huhu . last-2 , buleyh plak si APex nie ajak kitowng g ICT s.alam ( aku daa bosan kowt g ctu . tengok lampu wane wani tuu -_-" )  
2 kawan yang bez :)

bajet hot jerk dak nieh :P

cak !

kami :D
untung laa kan ader kasih sayang . huhuhu .
 
alek dah :D


tak pelaa , kawan-2 an , layan ajer laa . pas penat bejalan + melepak + maen giler kat ctu , kitowang pon , balek ker hotel masing-2 ( rumah lah ! ) :P


STORY suda HABIS

03 May 2011

holiday !

30 april 2011 until 2 mei 2011 aku g holiday nan member-2 aku ( daa lame tak g holiday , asyik keje jerk ) kitorang menuju ke destinasi TELUK BATIK , PERAK DARUL RIDZUWAN . dengan jentera kudde besi kitorang , kitorang pon beramai-ramai g kesanew dan FLY atas HIQWAY . hehe ;p
jalan punye jalan , dah sampai . kitorang betapak kat sanew 3hari 2malam . huhuh , aper yang bez , macam-2 kitorang wat kat sanew , men giler abez-2 , lepas kan tension , sume arh . hehehe ;p
dah sampai :)

barisan penjage jalan :)

time mao pulang :)

di BUKIT PERMATA villa :)

p/s : paper pon , kami HAPPY ! :)


STORY suda HABIS