20 May 2011

maen hujan

yes-2 ! maen hujan ! sumpah weh ! daa lame aku tak men ujan . huhu . bez plak biler aku dapat men ujan. hahaha ! dengan kesejukan yang teramat sangat-2 , tak ader plak yang sudi memanas an bdan aku . huuhhuhu  ! ( untung-lah ader kaseh sayang-kan =_=" ) lamew gak laa tunggu ujan tuu nak benti , tapi tak benti-2 gak ( naek tension aku ! ) tunggu punye tunggu , ujan tak gak benti ( time tuu da bengang ) coz time tuu ekot an ader shooting , tapi disebab an ujan , teroz tak jadi shoot ( tunda ke 22 may nie plak dah ) huhuh . agak lame gak laa ddok kat playground ( beteduh coz hujan kan ) lepak dan lepak akhir nyer aku daa menyirap teroz gerak ( balek )huhuhu .





STORY suda HABIS

No comments:

Post a Comment