20 May 2011

spend time

selasa 17 may 2011 aku kuar nan kawan-2 + adeq-2 aku g kl coz nak tengok wayang citer KONGSI ( LU LANGSI LU MATI )kitorang kuar tenga ary , time tuu membe-2 n adeq-2 aku daa campai sanew . ( aku jerk yang lambat =_= ) mane tak lambat nyer , tdow pon kol bapew ,kol 8 pagi coz alek dari SET kol 6 pagi . huhuhu . penat giler kowt . sampai-2 umah , aku tdow twoz . then kol 12 plan nak kuar , tapi tak jadi , coz aku bangon lambat . kol 2 bawu aku kuar umah ( aku bngon kol 1.30 plak , orang sembahyang zohor baru aku bangon. huhuh ) tuu pon mak aku kejot an coz seblom tuu daa bagi tau mak aku aku nak kuar ( maklum-lah , anak mak an . memang camtuu . hahah ! ) :P lepas mak aku kejut an jerk aku pon teroz bangon n kol adeq + member aku tanye dowang sume at ner , huhuh . pas kol jerk , aku teroz mandi-2 n gerak kuar . huhuh . sampai jerk kl , aku tak ckap banyak teroz cari dowang n pastu teroz beli tiket wayang ( sampai kol 2.30 , citer tuu start kol 5.30 ) pisang dowh kitowang kat ctu . lepak sambil menunggu wayang bermule kitowang pon kuar dari TS tuu n g jalan-2 kat BB n konon nyer nak g PAVILION laa kan , tapi tak jadi coz ader plak minah sowang nie nampak plak VINCCI then masok dalam cari BELT , teroz tak jadi g PAVILION ( cari BELT jerk kat 2-jam . errrrr ) pas dyer beli jerk belt tuu ,
teros masok alek TS coz wayang dah nak start daa . huhuhu . tengok then tengok , citer pon abez sudah . hahah ! kitorang pon ape lagi , kuar n lepak kat depan TS coz tunggu abg membe aku amek dyer . time nga menunggu tuu , aku dpat plak 1 text dari membe aku , dyer soh aku cari 60 orang lelaki n 39 orang perempuan . ( mane aku nak cekau ? bagi tau pon las minit ) coz nak pakai tok shooting esok . adesss ! aku pon kol sanew sini coz nak cari budak punyer pasal . lepas kol sanew sini , aku pon gerak alek uma membe aku . ( aku daa tak larat kot nak alek umah ) sampai uma membe aku tuu , aku teroz tdow . huuhu :(







STORY suda HABIS

No comments:

Post a Comment