26 June 2011

malam minggu

pagi tuu aku gerak g kl . mule-2 aku engat nak g semanyih tapi tak jadi . aku pon lepak laa kat kl tuu bagai nak giler , macam orang giler . sorang-2 , kesanew keamri . merayau bagai nak rak . huhuhuh . lepak punyer lepak , aku teringat sorang kawan , aku pon g lepak nan dyer kejap kat tempat keje dyer . lepak , sembang citer tu ini , aku pon gerak g klang jap ( hehehe ) . aku sampai klang , aku urus kan sume nyer yang tak setel lagi ( ader laa urusan aku ) lepas setel sume tuu , aku teroz contac sorang nie , cakap nak jumpe ( lame tak jumpe dyer kowt . janji nak jumpe dyer sebelom nieh , sume tak jadi , tapi aey nie , sume abez aku redah ) huahuahu :P      aku sampai-2 jerk , aku tengok dyer nga wat keje , ( dyer tengah angin time tuu ! takot !!! ) dyer abez jerk keje , kitorang pon lepak . ( lepak 3 orang k ! not 2 orang :)  ) sembang-2 , sedar dah petang . aku pon alek arh kl alek . alek , lepak kl alek , nak g BB ( bukit bintang ) jalan plak taleyh masok , aku pon ekot jalan blakang nak masok ker BB terjumpe plak abang aku sowang nieh . ( buleyh plak dyer sergah aku . macam polis dowh !!! menggelejat aku ) huhuhu . aku pon lepak-2 ar nan dyer kat BB . lepak-2 , masok air jap , aku jumpe plak EX aku nan BF baru dyer . huahu . sweet kowt dorang . macam pinang dibelah 2 dowh . sweet sangat-2 !!! :)  . lepas jumpe dyer , member-2 aku yang laen pon datang , datang , lepak skali , lepak samew-2 jagi sewel + masok air + giler , kitorang pon gerak pusing-2 , jalan-2 .( malam minggu kan ) . paper pon , malam minggu yang terbaek :)

 

STORY suda HABIS

16 June 2011

kene blok dowh !

account FACEBOOK kene blok !
p/s : padan muke kaw KECHIK FREDRAZ :'|


STORY suda HABIS

08 June 2011

infomation :)

hey hey ! having information :
KECHIK FREDRAZ
is still SINGLE oke .
not TAKEN already :)
TQ




STORY suda HABIS

^_^

mulekan MISI baru ,
AZAM baru dan
yang penting HIDUP baru .




STORY suda HABIS

search

dah lame aku rindu an sesuatu yang datang dan pergi begitu sajew . aku rindu an kasih sayang . aku jelez + cemburu biler tengok kawan kawan aku sume , sume ader yang punyer . ader orang jage dorang even jaoh tapi ader gak yang nak jage dorang tapi aku ? ermmmmn . I'M ALONE :(   aku sorang-2 , lalui idop tak cam dorang . kuar samew samew , lepak , dating , pergi sanew sini , sume nyer ber-2 . TAPI aku ? seorang diri . aku teringin sangat nak cam dorang , epy-2 bagai tapi buleyh kerh aku dapat cam dorang ? mungkin buleyh just kene sabar cikit . aku daa bosan idop sorang-2 cam nie . aku nak sorang yang leyh jage aku , amek berat sal aku , mane aku pergi , risau an aku , aku nak cam kawan kawan aku . sumpah aku RINDU an sume tuu . everyting bout love . i miss ! :'(

p/s : kenapew kaw tinggal an aku by ? aku rindu an kaw . sume sal kitew , kenangan , sume tuu aku rindu by . aku betol-2 rindu an sume tuu . tapi bueyh ker aku dapat peganti diri kaw ?kaw cukup bermakne lam idop aku , cukop indah by . by . . 6 taun kitew bina sume tuu tapi lam mase 1 jam , sume tuu ilang an by ? sume tuu dah tak bermakne kat diri kaw an by ? aku tak salah an kaw by , tapi kaw patut tau by , bukan senang nak pertahankan sume tuu . by . . aku RINDU an diri kaw , still taleyh lupe  an kaw even daa staun lebeyh kitew putoz n now kaw daa jadi milik orang tapi kaw tetap bermakne kat aku by .  :'(




STORY suda HABIS

06 June 2011

rosak !

alahai . aku daa bosan uh , lagi laa tambah bosan coz HANFON aku rosak ( haish ! buleyh plak ko nak jahanam time-2 cam nie ) ngeee~ bosan laa pulak tader fon nieh . tapi biler dipikir-2 alek , bez pon ader , bukan bez aper , bez tader gangguan . hhahah !tader yang ngacau aku , lau tak , 24/7 asyik bebn=unyi jerk fon tuu ( naek tension pulak aku , lagi-2 nga keje , dan-2 tuu gak laa nak bebunyi ) huuuuu~ tah biler laa nak betol an fon aku tuu , ( ase nak campak teoz pon ader , beli fon baru ^^ ) heeee :D   tapi sayang kowt nan fon tuu ( banyak kenangan dowh ! ) . paper pon , nanti laa , if ader mase , or ader duit lebeh , aku repair ar fon tu ( tak pon beli baru jerk =_=" ) huhuhu .

p/s : wat mase skunk aku tak pakai fon . sory if korang tak dapat nak contac aku :(



STORY suda HABIS

05 June 2011

Family Day :)

4 JUNE 2011 , aku keluar nan family g Port Dickson . kitorang wat FAMILY DAY n an kawan-2 mak n ayah aku . kitrang gerak tengah ary n sampai petang . huhuh .( penat laa sial dok lam kete uh . daa laa baru balek keje , ngeee~ ) sampai jerk kat sanew , bapak aku singgah umah member dyer kat IPD Port Dickson . huhhu . ( kawan dyer polis rupe nyer =_=" ) . sampai jerk kat sanew , kitorang sembang-2 jap n teroz g  pantai . g pantai , kemas barang-2 n setup sume nyer , kitorang pon bersuke ria disanew . heee :P
dalam mase bersuke ria , aku ilang sekejap . hahhah ! ( aku g jupe member aku kat sanew ) huahuahu :D
nga lepak-2 , wat BBQ , bakar sanew bakar sini , aku bosan . bosan dah tak au nak wat per , aku pon jalan-2 nan anak kawan-2 bapak aku ( mule-2 malu , las-2 tak balek ) *bak katew mak aku =_="    huhuh . kitorang kat sanew epyy laa puas bejalan , puas makan , puas gak snapping pixc kat ctuu . huuhuhuh . kenangan yang indah ! best sgat ! daa lamew aku tak kuar nan family aku cam nie . heeee :D

waktu sampai , pasang khemah dulu !

panggang jangan tak panggang :P

bakar-2 time :P


makan time :)

haipp-2 ! haaaa  :P

kepenatan . huhuh ^_^

menunjuk ajar :)

p/s : seronok seyh . family aku cakap maybe pasnie perangcangan akan wat kat KUANTAN plak . huhuhu . mesti best an ? heeee :D



STORY suda HABIS


03 June 2011

cam ner ?

haha ! teringat plak aku , ambek kaw start 4 JUNE until 27 JUNE penuh nan BIRTHDAY sajew . adess ! masak aku dowh . sume nak kene bagi hadiah . adesss ~! ponink eyh kpalo cam nie . errrrr *_# . dari adeq-2 angkat aku sampai lah ker kakak angkat aku . haish ! sume nak hadiah . ( mane aku nak cekau dowh ) huuhu . sory laa . aku nga kering nieh , so tak pat nak bagi korang hadiah . heeee :D






STORY suda HABIS