08 June 2011

search

dah lame aku rindu an sesuatu yang datang dan pergi begitu sajew . aku rindu an kasih sayang . aku jelez + cemburu biler tengok kawan kawan aku sume , sume ader yang punyer . ader orang jage dorang even jaoh tapi ader gak yang nak jage dorang tapi aku ? ermmmmn . I'M ALONE :(   aku sorang-2 , lalui idop tak cam dorang . kuar samew samew , lepak , dating , pergi sanew sini , sume nyer ber-2 . TAPI aku ? seorang diri . aku teringin sangat nak cam dorang , epy-2 bagai tapi buleyh kerh aku dapat cam dorang ? mungkin buleyh just kene sabar cikit . aku daa bosan idop sorang-2 cam nie . aku nak sorang yang leyh jage aku , amek berat sal aku , mane aku pergi , risau an aku , aku nak cam kawan kawan aku . sumpah aku RINDU an sume tuu . everyting bout love . i miss ! :'(

p/s : kenapew kaw tinggal an aku by ? aku rindu an kaw . sume sal kitew , kenangan , sume tuu aku rindu by . aku betol-2 rindu an sume tuu . tapi bueyh ker aku dapat peganti diri kaw ?kaw cukup bermakne lam idop aku , cukop indah by . by . . 6 taun kitew bina sume tuu tapi lam mase 1 jam , sume tuu ilang an by ? sume tuu dah tak bermakne kat diri kaw an by ? aku tak salah an kaw by , tapi kaw patut tau by , bukan senang nak pertahankan sume tuu . by . . aku RINDU an diri kaw , still taleyh lupe  an kaw even daa staun lebeyh kitew putoz n now kaw daa jadi milik orang tapi kaw tetap bermakne kat aku by .  :'(




STORY suda HABIS

No comments:

Post a Comment