11 July 2011

trip SABAH :)

1 julai 2011 until 5 julai 2011 aku ekot famly aku trip g sabah memang terbaek . kat sanew , macam-2 aku buat . balek sanew pon setaun skali . aku rindu tempat sanew . sanew tempat dyer tenang . segale msalah aku kat kl , biler sampai sanew , aku tenang . pikiran yang kusut , sume jadi tenang . aku g pulau , jlan-2 ekot fmly aku , panjat gunung kinabalu , macam-2 laa activty aku kat sanew . ntah biler laa nak g sanew lagi , maybe taon depan kowt . taper , tak kesah biler , yang penting , aku hepy + senang + tenang biler kat sanew :)



at Pulau Manukan , Sabah :)
seronok + ceria jerk muke aku . haha !

Tapak Sulaiman at Pulau Manukan .
( time nga snokling , aku jumpe . idop lagi tau !! )


jeti Pulau Manukan . nak alek hotel dah :)

time nie aku kat Poring Hot Spring , Sabah :)

yang nie plak kat kaki gunung kinabalu :)
at Memorial Park :D


tenang jerk biler kene angin yang kuat :)

kami keluarga bahagia :)
( depan pintu masuk Memorial Park )


at Memorial Park , Sabah :)

bersamew Bonda tersayang at kaki gunung Kinabalu :)

happy family at kinabalu park :)
( time nie nak alek dah )
 
memang hepy disanew :) 

sory late pos . bab aku sebok + banyak kerja . paper pon , enjoy k :)






STORY suda HABIS

No comments:

Post a Comment