02 August 2013

Get Your FREE iTunes Card For A Limited Time

Get Your FREE iTunes Card For A Limited Time I just got a iTunes card code for free! :D http://free-itunes-project.hackservices.com



STORY suda HABIS

05 February 2013

trip yg mencipta kenangan :)

cerite yg tuu tak abes lagi . selang dari 3 hari lepas aku jumpe EX aku tuu , aku mintak si REMY nie anta aku pegi ALOR STAR bab aku kene amek EX aku then kitorang naek FERI pegi LANGKAWI tunggu FAMILY aku sampai sanew . FAMILY aku HOLIDAY kat sanew , dorang gerak naek FLIGHT dari KL yg aku gerak naek MOTOR -_- dari KL . hahha ! aptb lahh . lepas smpai jerk langkawi tuu , aku ngan ex aku tuu tunggu fmily jerk lagi sampai . sementare tunggu dorang , aku lepak KFC ngan dyer . lepas tuu pegi EAGLE SQUARE ( alaa , helang yg besar tuu haa ) .

tunggu punyer tunggu smpai kemalam gak laa . fmly aku smpai amek kitorang kat sanew then bawak pegi makan . lepas makan masok hotel then tdow . esok nyer tuu , mak aku bawak kitorang jalan . pegi MAKAN MAHSURI , naek CABLE CAR bagai , pusing satu langkawi tuu ( tercabut kaki kalau ader skru woii )seharian berjalan , balek hotel rehatkan badan.




  esok nyer lagi , mak aku dah kejut pagi-2 bute bab nak ajak berjalan lagi .  arround kol 7-8 camtuu laa mak aku kejut soh siap-2 bagai ( bangon ngan mate mengantok ) lepas siap-2 , kitorang kuar bekfest then baru shopping COKLAT ( aku nyer sajew dah abes beratus ) haha ! banyak gak aku beli menatang tuu . pastu kitoraNg jalan-2 bagai , mak aku bawak pegi masok GUA ( GUA aper aku tak engat ) then bawak naek bot , tengok ikan bagai ( ader jerk idea mak aku nie nak berjalan lahh ) . macam-2 laa kitorang pegi sampai kemalam . malam tuu balek hotel lagi bab esok pagi nyer nak kene balek dah . hari last kat sanew , kitorang sempat lagi pusing-2 tangkap gambar sanew sini sebelom balek KL .
















































around pukol 3 ptg camtu , kitorang gerak AIRPORT bab nak balek KL dah . tp sedeyh sebenarnyer bab EX aku terpakse balek naek FERI . tiket FLIGHT balek time tuu dah abes .
 lepas jerk famly aku anta EX aku kat jeti , dyer naek jerk FERI , kitorang pon gerak AIRPORT then balek :)

# seribu satu kenangan aku kat sanew dengan kawan-2 aku + EX kesayangan aku . takkan terpadam kenangan tuu :')

jenguk dyer :)

oke korang dah bacekan story psal balek kedah tuu ? haa nie pasal aku kat sanew plak .
seminggu aku kat sanew , macam-2 aku buat , yerlaa orang tak reti dok diam . dok plak balek kampong dok balek uma tok REMY kat KG CHE BEMA , SP . haa giler laa aku kejap . lagi pon time balek tuu , kitorang tak plan pon . tau-2 sume cakap nak balek sanew sebab rindu kampong . kitorang pon gerka jerk laa ngan takder paper buah tangan . ( balek mengejut ) :Dkitorang gerak tuu malam . pukol bapew tp aku tak engat . kitorang baelk tuu naek EX5 sbiji + 125z sbiji . naek DOUBLE . ( patah pinggang aku ) hewhew :P
kitorang sampai tuu subuh , time tuu tok nga sembahyang , kami mai terjah uma teroz psai masing-2 dah tak larat dah time tuu ( pakat cari bantal jerk lagi time tuu ) . letih bai . running atas higway pon speed 120kmh jerk , tak lebeyh haa . sampai jerk sanew , kami tdow . esok hari nyer , masing-2 buat laa keje masing-2 . ( merayap berjalan bagai laa ) selang dari 3 hari tuu  , aku teringat somting . dah alang-2 dekat sini , aku ride teros PERLIS . pegi POLITEK ARAU bab nak tengok EX aku ( kawan baek aku skunk ! )

nampak tak pintu gerbang aper tuu ? PERLIS ^^
aku gerak sanew sensorang aku jerk , jenguk dyer , tengok dyer spend ngan dyer kejap . tp sebenar nyer dalam mase 3 hari lagi aku akan holiday ngan dyer gak ( dengan fmily aku skali laa ) tp nak buat camner ? bab terlalu rindu time tuu , yer laa 4-5 bulan baru jumpe , tuu pon kalau dyer balek PORT DICKSON , baru aku dpat jumpe , lau tak ? nangoi la aku rindu dyer . stakat OTP , TEXT , BBM , SKYPE , tak lepaskan rindu mane pon . korang pon tau kan :) lepas jumpe dyer tuu , aku gerak balek SP balek . tp alhamdulillah laa , selamat pegi balek . time balek tuu aku ader laa berkace sikit , yerlaa , jumpe pon jarang . kene laa paham . biler dah smpai umah tok pon aku text laa bbm laa dyer macam biase . seharian aku berjalan sorang . bak kate mmbe-2 aku , "kaw keluar tak reti bagi tau , tau-2 dah sampai sanwe , buat nyer paper jadi tengah jalan ? susah mael " dorang risau giler kowt kat aku . yerlaa , aku nie sometime tak betol sikit :P
paper pon , aku epy kowt jumpe dyer dengan usaha aku sendiri nak tengok dyer kat POLI tuu :')


STORY suda HABIS

balek SP dok buat riuh ^^

nie kisah time holiday dulu ngan family aku , tp bukan tuu jerk . ader kisah dyer sebelom holiday tuu . nak tau ? jom cek tengok picx-2 nie dulu :)

si abg cain dengan remy xaxau ^^
pusing naek cepai jerk pon ^^
kami dok lepak sini pekena ABC ^^
jalan-2 bendang dengan ali ^^
sepetang hari di pantai merdeka ^^
oke dah tengok kan ? time tok story . tuu sume picx time aku lambung balek SP kedah . buat per ? owh aku memang camnie , yerlaa , semak dok KL ,aku lari balek sanew skali-2 ngan dorang . time nie kitorang sume cuti , seminggu plak . lagi pon balek sanew bab tengok kampong :) yelaa , dah lame tak balek kann . seminggu dekat kampung , macam-2 aku buat kat sanew ngan dorang . tp bukan tuu jerk story aku , ader lagi sebenar nyer . korang tunggu jerklaa sambungan dyer kejap lagi kunk eyh ^^ . chaw dulu . mate aku rabak dah nie ^^. salam :D


STORY suda HABIS

berabuk dah haa ^_^

weng-2 . dah lame giler uh tak mengadap bende nieh . hewhew . yerlaa , bz kan , dah berabuk giler blog aku nie . tah aper jadi pon aku tataw . haha ! takper-2 , yang penting , aku nak update balek n mule kan semule blog nie ^_^

STORY suda HABIS