05 February 2013

jenguk dyer :)

oke korang dah bacekan story psal balek kedah tuu ? haa nie pasal aku kat sanew plak .
seminggu aku kat sanew , macam-2 aku buat , yerlaa orang tak reti dok diam . dok plak balek kampong dok balek uma tok REMY kat KG CHE BEMA , SP . haa giler laa aku kejap . lagi pon time balek tuu , kitorang tak plan pon . tau-2 sume cakap nak balek sanew sebab rindu kampong . kitorang pon gerka jerk laa ngan takder paper buah tangan . ( balek mengejut ) :Dkitorang gerak tuu malam . pukol bapew tp aku tak engat . kitorang baelk tuu naek EX5 sbiji + 125z sbiji . naek DOUBLE . ( patah pinggang aku ) hewhew :P
kitorang sampai tuu subuh , time tuu tok nga sembahyang , kami mai terjah uma teroz psai masing-2 dah tak larat dah time tuu ( pakat cari bantal jerk lagi time tuu ) . letih bai . running atas higway pon speed 120kmh jerk , tak lebeyh haa . sampai jerk sanew , kami tdow . esok hari nyer , masing-2 buat laa keje masing-2 . ( merayap berjalan bagai laa ) selang dari 3 hari tuu  , aku teringat somting . dah alang-2 dekat sini , aku ride teros PERLIS . pegi POLITEK ARAU bab nak tengok EX aku ( kawan baek aku skunk ! )

nampak tak pintu gerbang aper tuu ? PERLIS ^^
aku gerak sanew sensorang aku jerk , jenguk dyer , tengok dyer spend ngan dyer kejap . tp sebenar nyer dalam mase 3 hari lagi aku akan holiday ngan dyer gak ( dengan fmily aku skali laa ) tp nak buat camner ? bab terlalu rindu time tuu , yer laa 4-5 bulan baru jumpe , tuu pon kalau dyer balek PORT DICKSON , baru aku dpat jumpe , lau tak ? nangoi la aku rindu dyer . stakat OTP , TEXT , BBM , SKYPE , tak lepaskan rindu mane pon . korang pon tau kan :) lepas jumpe dyer tuu , aku gerak balek SP balek . tp alhamdulillah laa , selamat pegi balek . time balek tuu aku ader laa berkace sikit , yerlaa , jumpe pon jarang . kene laa paham . biler dah smpai umah tok pon aku text laa bbm laa dyer macam biase . seharian aku berjalan sorang . bak kate mmbe-2 aku , "kaw keluar tak reti bagi tau , tau-2 dah sampai sanwe , buat nyer paper jadi tengah jalan ? susah mael " dorang risau giler kowt kat aku . yerlaa , aku nie sometime tak betol sikit :P
paper pon , aku epy kowt jumpe dyer dengan usaha aku sendiri nak tengok dyer kat POLI tuu :')


STORY suda HABIS

No comments:

Post a Comment