05 February 2013

trip yg mencipta kenangan :)

cerite yg tuu tak abes lagi . selang dari 3 hari lepas aku jumpe EX aku tuu , aku mintak si REMY nie anta aku pegi ALOR STAR bab aku kene amek EX aku then kitorang naek FERI pegi LANGKAWI tunggu FAMILY aku sampai sanew . FAMILY aku HOLIDAY kat sanew , dorang gerak naek FLIGHT dari KL yg aku gerak naek MOTOR -_- dari KL . hahha ! aptb lahh . lepas smpai jerk langkawi tuu , aku ngan ex aku tuu tunggu fmily jerk lagi sampai . sementare tunggu dorang , aku lepak KFC ngan dyer . lepas tuu pegi EAGLE SQUARE ( alaa , helang yg besar tuu haa ) .

tunggu punyer tunggu smpai kemalam gak laa . fmly aku smpai amek kitorang kat sanew then bawak pegi makan . lepas makan masok hotel then tdow . esok nyer tuu , mak aku bawak kitorang jalan . pegi MAKAN MAHSURI , naek CABLE CAR bagai , pusing satu langkawi tuu ( tercabut kaki kalau ader skru woii )seharian berjalan , balek hotel rehatkan badan.




  esok nyer lagi , mak aku dah kejut pagi-2 bute bab nak ajak berjalan lagi .  arround kol 7-8 camtuu laa mak aku kejut soh siap-2 bagai ( bangon ngan mate mengantok ) lepas siap-2 , kitorang kuar bekfest then baru shopping COKLAT ( aku nyer sajew dah abes beratus ) haha ! banyak gak aku beli menatang tuu . pastu kitoraNg jalan-2 bagai , mak aku bawak pegi masok GUA ( GUA aper aku tak engat ) then bawak naek bot , tengok ikan bagai ( ader jerk idea mak aku nie nak berjalan lahh ) . macam-2 laa kitorang pegi sampai kemalam . malam tuu balek hotel lagi bab esok pagi nyer nak kene balek dah . hari last kat sanew , kitorang sempat lagi pusing-2 tangkap gambar sanew sini sebelom balek KL .
















































around pukol 3 ptg camtu , kitorang gerak AIRPORT bab nak balek KL dah . tp sedeyh sebenarnyer bab EX aku terpakse balek naek FERI . tiket FLIGHT balek time tuu dah abes .
 lepas jerk famly aku anta EX aku kat jeti , dyer naek jerk FERI , kitorang pon gerak AIRPORT then balek :)

# seribu satu kenangan aku kat sanew dengan kawan-2 aku + EX kesayangan aku . takkan terpadam kenangan tuu :')

No comments:

Post a Comment